ه‍.ش. ۱۳۹۳ مهر ۱, سه‌شنبه

ترشی بادمجان کبابی


 ترشی بادمجان کبابی

چند وقت پیش یکی از دوستان درخواست ترشی بادمجان کبابی رو داده بودند منم یه عالمه بادمجون رو دستم مونده بود که می خواستم سرخش کنم و توی فریزر بگذارم گفتم چه کاری بهتر از اینکه باهاش یه ترشی تند و تیز درست کنم البته با موادی که به ذهنم رسید و توی خونه موجود بود. شما هم می تونید از هر مواد اولیه دیگه ایی که در دسترس دارید استفاده کنید مثل کرفس یا گوجه فرنگی سبز و ....امیدوارم نوش جان کنید و حسابی خوشتون بیاد ....pegah



ترشی بادمجان کبابی 

مواد لازم :

بادمجان 8 عدد
هویج 4 عدد متوسط
فلفل سبز تند 200 گرم ( می تونید میزان فلفل را کمتر کنید )
سیر 5 حبه 
زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز  1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق مربا خوری
سیاهدانه 1 قاشق غذاخوری
تخم  گشنیز 1 قاشق غذاخوری
نعنا خشک  2 قاشق غذاخوری
ترخون خشک 1 قاشق غذاخوری
سرکه به میزان لازم


بادمجانها را روی گاز کباب کنید و بعد پوستش را بکنید و روی دستمال آشپزخانه به مدت 15 دقیقه بگذارید تا آب اضافیش گرفته شه و بعد با چاقو حسابی خردش کنید . 

سیر و فلفل سبز و هویج را هم توی مولینکس بریزید و له کنید یا حتی می تونید رنده کنید.


حالا همه مواد و ادویه ها و سبزیهای خشک را با هم خوب مخلوط کنید و در آخر هم بهش سرکه اضافه کنید و خوب هم بزنید .میزان سرکه باید به اندازه ایی باشه که ترشیتون زیاد شل نشه .... حالا توی شیشه های تمیز و استریل شده ترشی را بریزید و توی یخچال نگهداری کنید بعد از یک هفته آماده خوردنه ... نوش جان ......pegah


ه‍.ش. ۱۳۹۳ شهریور ۲۸, جمعه

پاند کیک شکلاتی (chocolate pound cake )


 پاند کیک شکلاتی(chocolate pound cake )

به نظرم با هر یه گاز از کیک شکلاتی یا هر چیزی که توش شکلاته ، انسان یه قدم به بهشت نزدیک تر میشه  :))) خوب اینم یکی از عشقولانه های منه !!!!!! شکلاتتتتتتتتتتتتتت و دیگر هیچ .... این پاند کیک خوشمزه  بافتی نرم و مزه معرکه ایی داره ، شکلات بازها مطمئنا ازش لذت می برن ... امیدوارم درست کنید و نوش جونتون باشه :)

یک توضیح کوچک در مورد پاند کیکها اینه که : به یک سری کیک های انگلیسی گفته میشه که چهار رکن اساسی کیک همه به اندازه یک پوند باشه ( 453 گرم) . یعنی 1 پوند کره و 1 پوند شکر و 1 پوند آرد و 1 پوند هم تخم مرغ... البته امروزه نحوه ترکیب و مواد ترکیبی این کیک کمی متفاوت شده و به این کیک می توان انواع مغزها و پودر کاکائو و ... هم  اضافه کرد .در قالبهای لوف و یا قالبهای تو خالی درست میشه  و بیشتر مواقع باید ساده تزئین و سرو بشه .

مواد لازم :

آرد 1و 1/4 پیمانه
کره 220 گرم
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 5 عدد
پودر کاکائو 1/4 پیمانه
بیکینگ پودر 1/2 قاشق مرباخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری

فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
کف قالب لوف کاغذ روغنی بندازید و دیواره های قالب را با کره نرم شده چرب کنبد.



توی یه کاسه تخم مرغها را بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا یه دست شه .
توی کاسه همزن کره و شکر را بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا پفکی شکل و نرم شه .


حالا در 5 مرحله تخم مرغها را به شکر اضافه کنید ... یعنی همچنان که همزن روشنه تخم مرغهای هم زده را کم کم اونم در 5 مرحله بهش  اضافه کنید . ( این خیلی مهمه یکی از دلایل پف خوب کیکتون این مرحله است ). وانیل را هم در ین مرحله اضافه کنید.


حالا آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به مواد تخم مرغ اضافه کنید . کمی هم بزنید تا یکدست شه .... مواد پاند کیک را توی قالب لوف بریزید و با یه چاقو برشی وسط مواد کیک بزنید و قالب را توی فر بگذارید تا به مدت 45 دقیقه بپزه ... و بعد روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شه و برش بزنید و نوش جان کنید......pegah

نکته : یادتون باشه دمای فرها با هم متفاوته شما یه دمای گرم را برای پاند کیک در نظر بگیرید . ممکنه توی بعضی از فرها مخصوصا فرهای برقی دمای گرم همون 160 درجه باشه ... پس به این نکته دقت کنید.

ه‍.ش. ۱۳۹۳ شهریور ۲۲, شنبه

کشک بادمجان

کشک بادمجان 

من و این همه خوشبختی محالللله :))))  الان فصل بادمجونه و بادمجونهای قلمی و شیرین شمالی هم که طعمشون معرکه است ....تنها مشکل فقط و فقط منم که به بادمجون حساسیت دارم ولی این که مشکل بزرگی نیست آخرش دو روز نمی تونم چیزی بخورم ..... فکر می کنم همتون این غذای خوشمزه و سنتی را دوست دارید و بلدید درست کنید ... اینم روش من یا بهتر بگم ما ( خانوادگی ) برای تهیه کشک بادمجونه .. امیدوارم درست کنید ولذت ببرید .

مواد لازم :

بادمجان سرخ شده 400 گرم 
کشک 1 شیشه کوچک 
پیاز 1عدد بزرگ
نعنا خشک 3 قاشق غذاخوری
زردچوبه و فلفل و نمک به میزان لازم

مواد لازم برای تزئین:
سیر داغ 
نعنا داغ
پیاز داغ 
گردوی خرد شده 
کشک زعفرانی

اول از همه خدمتتون عرض کنم که میزان  مواد اولیه بسته به ذائقه اتون می تونه کمتر یا بیشتر باشه ...خیلیها برای رژیمی تر شدن از بادمجان کبابی یا  بخار پز استفاده می کنند ولی من ترجیح می دم بادمجان را سرخ کنم ، چون خوشمزه تره ... :)


پیاز ها را خلال کنید و توی روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود . بعد زردچوبه و فلفل و نعناع خشک را اضافه کنید کمی تفت بدید و بعد بادمجانهای سرخ شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بادمجانها با مواد خوب مخلوط شه ....


حالا با یه گوشت کوب  مواد را بکوبید در آخر هم کشک را به بادمجان و پیاز اضافه کنید و زیر حرارت را کم کنید و درب ماهیتابه را ببندید تا به مدت 10 دقیقه به اصطلاح ما جا بیفته ( من آب به کشک بادمجون اضافه نمی کنم با حرارت ملایم می پزم تا حسابی جا بیفته ) بعد توی ظرف سرو بکشید و با پیاز داغ و نعناع داغ و سیر داغ و گردوی خرد شده و کشک زعفرانی تزئین کنید. نوش جان ..... pegah