ه‍.ش. ۱۳۹۳ تیر ۳, سه‌شنبه

کیک لیموی فرانسوی


کیک لیموی فرانسوی

یکی از کیکهای بسیار معروف فرانسویی است که در واقع یه جور کیک کره ایی محسوب میشه و طعمی بی نظیر، و یه بافت نرم و سبک داره و طعم لیمو، مزه معرکه ایی بهش می ده ...... من برای تزئین روی کیک از گاناش که می تونید دستورش  رو اینجا ببنید و خامه فرم گرفته و گیلاس استفاده کردم .امیدوارم درست کنید و لذت ببرید . ( همه اندازه ها برای این کیک  به گرم است چون طبق معمول همیشه که می گم.... برای درست کردن انواع کیک و شیرینی به گرم کار کنید بهتره و مخصوصا اینکه کیکتون کره ایی هم باشه چون به اندازه گیری دقیق تری نیاز داره پس لطفا ازم نخواهید که اندازه ها را به پیمانه براتون بنویسم که یه جور جنایت در حق این کیک خوشمزه است :) )

آرد 240 گرم
پودر قند 160 گرم
کره ذوب شده و سرد شده  180 گرم
تخم مرغ 4 عدد
شیر 2 قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1/6 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تزئین :

خامه فرم گرفته 
گیلاس ( یا هر میوه ایی که تمایل دارید )
ترافل های رنگی 


فر را روی 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.
قالب مخصوص کیکتان را با کمی روغن مایع چرب کنید و به کناری بگذارید .
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید .



حالا تخم مرغها و پودر قند را را توی کاسه همزن بریزید و خوب هم بزنید تا پفکی و کرمی رنگ بشه .
بعد وانیل و رنده پوست لیمو و شیر را هم اضافه کنید و کمی با قاشق هم بزنید تا یکنواخت شه .


بعد کره ایی که ذوب کرده بودید و به کناری گذاشته بودید که سرد بشه را بهش اضافه کنید و در آخر هم آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و با دور کم همزن یکم هم بزنید تا مواد کیکتان یکنواخت شه . ( نیازی به همزدن زیاد مواد نیست چون همینطور که همیشه می گم کیکهای کره ایی نباید زیاد هم بخورن وگرنه روغن می ندازن و کیفیتشون را از دست می دن ) .


حالا مواد کیک را توی قالب که از قبل چرب کردید بریزید و قالب را توی فر بگذارید تا به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندون را تو کیک فرو کنید و تمییز بیرون بیاد بپزید .


کیک پخته شده را از فر  درآورده و به کناری بگذارید تا هم سرد شه و هم راحت از قالب جدا شه .بعد گاناش را آماده کنید و روی کیک سرد شده بریزید تا تمام قسمتهای کیک با گاناش پوشیده شه و با خامه فرم گرفته و گیلاس  روی کیک را تزئین کنید و در آخرهم یکم ترافل برای زیبایی کار روش بپاشید . نوش جان ...........pegah

۲ نظر:

  1. خیلی عالی شده پگاه جون ،چه بافت خوبی هم داره .دستتون درد نکنه و نوش جان

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. فدات شم ارغوان عزیزم لطف داری دوست مهربونم :*

      حذف