ه‍.ش. ۱۳۹۳ خرداد ۲۲, پنجشنبه

اشترودل سیب


اشترودل سیب

به به .....یه شیرینی و دسر خوشمزه مخصوصا وقتی خمیرشو هم خودتون درست کرده باشید دیگه زیادی خاص میشه :) برای مواد میانی اشترودل از هر نوع میوه ایی که دوست دارید می تونید استفاده کنید فقط حتما طبق دستور یکم پودر نان بهش اضافه کنید تا وقتی که اشترودل را توی فر می گذارید و میوه ها پخته میشن اون پودر نان آب اضافی میوه ها را جذب کنه و خمیرتون را خیس و شل نکنه !!! در کنارش هم می تونید خامه فرم گرفته یا بستنی  بگذارید ( که البته تو گرمای هوا موقع عکس گرفتن بستنیم یکم آب شد . )  .... امیدوارم درست کنید و لذت ببرید....pegah

مواد لازم :

خمیر اشترودل ( که می تونید اینجا دستورش را ببینید. )( در صورت تمایل می تونید از خمیر هزارلا یا فیلو هم استفاده کنید. )
سیب 4 عدد
دارچین 1 قاشق مرباخوری
شکر 1/3 پیمانه
کره ذوب شده ( 1/3 پیمانه )

فر را روی 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.
کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.




سیب ها را پوست بکنید و به اندازه نصف بند انگشت مکعبی خرد کنید .

حالا سیبهای خرد شده را توی یک کاسه بریزید و دارچین و شکر و پودر نان را هم بهش اضافه کنید و هم بزنید تا با هم خوب مخلوط بشن.

 خمیر را که طبق دستوری که قبلا گفته بودم و می تونید اینجا دستورش رو ببینید، درست کنید و روی یک پارچه تمیز خوب باز کنید .
روی خمیر را هم می تونید هم روغن مایع بمالید و هم کره ذوب شده . پس روی خمیر را به کره ذوب شده آغشته کنید.
بعد روی لبه خمیر (مانند تصویربالا  ) مقداری از مخلوط سیب و دارچین  بریزید.


 بعد یک لا خمیر را روی مواد آورده و در ادامه دو طرف خمیر را روی مواد تا بزنید تا موقع رول کردن مواد از دو طرف خمیر بیرون نریزه و به کمک همون پارچه ایی که زیر خمیر بود ، خمیر را رول کنید .


روی خمیر رول شده را با کمی کره ذوب شده رومال کنید و خمیر را توی سینی و سینی را توی فر بگذارید تا به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که زیر خمیر کمی برشته بشه ، بپزید. می تونید بعد از پخت گریل بالای فر راروشن کنید تا روی اشترودل هم کمی برشته شه.... بعد از توی فر درآورده و توی ظرف سرو بگذارید و روی اشترودل سیب کمی پودر قند بپاشید و در کنارش خامه و یا بستنی سرو کنید .... نوش جان ..... pegah


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر