۱۳۹۵ مهر ۸, پنجشنبه

کیک نوتلا


کیک نوتلا

مواد لازم :

آرد 100 گرم
نوتلا 1 شیشه 400 گرمی
کره نرم شده 125 گرم
شکلات تخته ای 100 گرم
آب 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 6 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری

همه مواد رو 1 ساعت قبل از پخت به دمای محیط برسانید .
فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .
قالب میان تهی 23 سانتی متری کیک را با کره چرب کنید .
حالا زرده ها و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید .

در کاسه همزن نوتلا را با کره و آب خوب هم بزنید تا نرم و لطیف شود سپس زرده ها و وانیل را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود .


شکلات تخته ای را رنده کنید و روی بخار آب به روش ( بن ماری ) گذاشته تا ذوب شود یا درون مایکروفر به مدت چند ثانیه آنرا ذوب کنید .

حالا شکلات مذاب ولرم را به مواد زرده اضافه کرده و چند ثانیه هم بزنید .

در ادامه آرد را اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا با مواد مخلوط شود .

 در یک کاسه دیگر سفیده را جداگانه با همزن بزنید تا سفت و سبک شود .



در انتها سفیده را در سه مرحله به مواد کیک اضافه کنید و به صورت دورانی سفیده را به خورد مواد دهید .

نکته مهم : ( این کیک بیکینگ پودر نداره تمام پف کیک به هنر شما در هم زدن سفیده تخم مرغ و خوب اضافه کردنش به مواد کیک بستگی داره هرگز سفیده را با قاشق و تند تند به مواد کیک اضافه نکنید که مواد شل شود در این صورت کیکتان پف نمی کند و بعد از پخت خمیر میشود . خیلی آهسته سفیده را با لیسک و به صورت دوارانی به خورد کیک بدهید تا یکدست شود.)



 مواد کیک را در قالب چرب شده  ریخته و بلافاصله در فر بگذارید و بعد از 40 دقیقه یا تا زمانیکه یک خلال دندان را در کیک فرو کنید و تمییز بیرون بیاد بپزید .
بعد از سرد شدن کیک، روی آنرا با شکلات مذاب و فندق خرد شده تزئین کنید .


نکته : در این کیک شکر و  بیکینگ پودر استفاده نشده است و شیرینی کیک از نوتلا و  پف کیک از هم زدن خوب تخم مرغ و فولد کردن سفیده تخم مرغ ایجاد می شود .
نکته: برای هم زدن سفیده پره های همزن باید کاملا تمییز باشد و چرب و به زرده آغشته نباشد .
نکته: (برای این کیک  بهتر است از قالب میان تهی استفاده شود )



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر