۱۳۹۴ شهریور ۱, یکشنبه

کیک سیب روسی ( Russian apple cake )



 یک کیک عالی و نرم با بافتی اسفنجی  همراه با تکه های سیب  واقعا مزه معرکه ای  داره این کیک بدون روغنه و آب مورد نیاز کیک از سیب تامین میشه ، معمولا به صورت سنتی با پودر قند تزئین و سرو میکنند. می تونید تکه های سیب را درشت وسط کیک یا به صورت خیلی ریز روی کیک  یا مثل دستور با مواد زرده مخلوط کنید و در کیک استقاده کنید . در کل یکی از بهترین کیک هایست که تا به حال پختم امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید .... pegah

مواد لازم :

سیب 2 عدد متوسط
تخم مرغ 6 عدد
آرد 1و 1/3 پیمانه
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
شکر دانه ریز 1 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چایخوری


سیبها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید .

قالب 23 سانتی متری را با کره نرم شده چرب کنید و کف قالبتون رو با کاغذ روغنی بپوشانید .

فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .

در کاسه همزن تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل هم بزنید تا پف کنه و کرم رنگ شه .

در یک کاسه جدا آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید .


بعد سیب های خرد شد را با مایه تخم مرغ مخلوط سپس آرد را به آنها اضافه کنید و کمی هم بزنید ، یادتون باشه از هم زدن زیاد خمیر کیک بپرهیزید .

سپس مایه کیک را در قالب ریخته و قالب را در فر گذاشته تا به مدت 40 تا 45 دقیقه یا تا زمانیکه یک خلال دندان را توی کیک فرو کنید و تمییز بیرون بیاد بپزید .

بعد از اینکه کیکتون پخت اجازه دهید سرد شود سپس از قالب در آورده و روی آنرا با پودر قند تزئین و  سرو کنید ....نوش جان ....pegah


۱۰ نظر:

  1. من کشتم خودمو یه بار فقط یه کیک سیب و دارچین درست کردم که عالی بوده
    مدتهاست میخوام کیک سیب المانی ارغوان جون و پای سیب کیکی رزی جون رو امتحان کنم فرصت نمیشه
    اینم روش رفت تو لیست انتظار بافتش که عالیه نوش جون <3 ...ولی جیگرم دلبندم کو مواد اولیه مادر؟؟؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. :)))) فدات شادی جونم راستش کل مطلبو نوشتم بعدم اومدم مواد لازمو بنویسم برق رفت ...بعدم خدا رو شکر این وبلاگ ذخیره خودکار داره برقم که اومد دیگه یادم رفت مواد لازمو اضافه کنم فقط آپش کردم :))) ولی این کیک معرکه است دوسش دارم خیلی خوبه مخصوصا وقتی خنک میشه و سرده جاتم خالی عزیزم :****

      حذف
  2. پگاه خانم عزیز و باسلیقه درجه حرارت فر فارنهایت یا سانتیگراد؟ فکر کنم ۳۵۰ سانتیگراد باشه. لطفا به من بگید.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. عزیزم درجه فر رو به سانتی گراد نوشتم ولی 180 درجه سانتی گراد میشه 350 درجه فارنهایت و یا شماره 4 گاز :)

      حذف
  3. سلام پگاه جان.
    چرا تو کیک من سیب ها ته نشین شده و کمی سوخته، در حالی که کیک زیاد تو فر نبود و کاملا به موقع درش آوردم!

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. این کیک سیب همینجوریه عزیزم اگه مواد آردی رو زیاد هم بزنید و سیبها ضخیم و بزرگ باشن مطمئنا ته کیک می ره و اگه سوخته شده بخاطر دمای زیاد فرتونه شما باید بنا به دمای فرتون درجه رو تنظیم کنید کثلا فر من برقیه وقتی توی هر دستوری نوشته باشه 180 درجه من می دونم فرم روی 160 درجه به اندازه 180 درجه گرما داره پس دمای فر را تنظیم می کنم فرهای گازی اینجوری نیست دمای 180 درجه واقعی رو نشون می دن به هر حاال امیدوارم دفعه بعد درست شه عزیزم .

      حذف
  4. سلام پگاه جون. اول یه خسته نباشید حسابی برای رسپی و عکس های هنرمندانه ات. من این کیک سیب رو درست کردم(و مثل چند کیک سیب دیگه ای که درست کرده بودم) خوب از کار در نیومد :-(. همه کیک سیب هایی که تا به حال درست کردم خمیر شدن و تقریباً قابل خوردن نبودن با اینکه سعی کردم دستور رو دقیق اجرا کنم! علتش چی میتونه باشه؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام گلم ممنونم :) ، این یکی از آسون ترین کیکهایی که تا به حال دستورشو گذاشتم و خوشبختانه بینهایت هم مورد استقبال قرار گرفت و هر کی عکسشو فرستاد عالی بود و اما در مورد شما .... اول از همه دمای فرتون رو بنا به نوع فرتون تنظیم کنید مثلا فرهای برقی دمای زیادی دارن اگه 180 تو دستوری نوشته باشه مطمئنا 160 یا 170 برای کیک مناسبه دوم اینکه شما مواد کیک رو زیاد هم می زنید یکی از دلایل خمیر شدن کیک هم زدن بیش از اندازه مواد کیک بعد از اضافه کردن آرده !!! پس اینبار دقت کنید و سوم اینکه ظرف مناسب ، اندازه موادکیک را انتخاب کنید اگه ظرف بزرگ باشه کیک نازک و سوخته و اگه ظرفتون کوچک باشه کیک خمیر میشه امیدوارم دفعه بعد راضی باشید :*

      حذف
  5. سلام مرسي إز رسبي من أين كيك درست كردم خيلي بوي تخم مرغ ميداد

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. این کیک بعد از سرد شدن و توی یخچال رفتن بوی خودشو از دست می ده

      حذف