کیک پرتقالی با تزئین میوه و آگار
باید بگم اصلا تصمیم نداشتم این کیک را به صورت هلال یا ماه برش بزنم می خواستم یه کیک گرد را تزئین کنم ولی همیشه آن چیزیکه من می خوام اتفاق نمیفته !!!!!! .. وروجک خان ( پسر کوچولوم ) حتما حتما یه برش از کیک را می خواست برای همین سریع با یه چاقو به جون کیک خوشگل گرد افتادم و آنرا هلالی شکل کردم و تیکه گرد و تپل کیک هم به جناب همسر و پسرم رسید :))))) ....
مواد لازم:
آرد 300 گرم
تخم مرغ 4 عدد
شکر 200 گرم
روغن مایع 3/4 پیمانه
آب پرتقال تازه 3/4 پیمانه
جوز هندی 1/8 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
رنده پوست پرتقال 1 قاشق غذا خوری
مواد لازم برای تزئین کیک :
خامه فرم گرفته
میوه های فصل ( من از موز و انار و فیله پرتقال استفاده کردم )
طرز تهیه:
من توی کیک از آب پرتقال طبیعی استفاده کردم شما می تونید از آب پرتقال پاکتی هم استفاده کنید ولی چون آب میوه های کارخانه ایی به اندازه لازم شیرین هستند مقدار شکر توی دستور کیک را به 150 گرم تغییر دهید. تا کیکتان بیش از اندازه شیرین نشه ...
ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
کف قالب 26 سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید یا چرب کنید.
شکر و تخم مرغها را خوب با همزن بزنید تا کرم رنگ شود بعد جوز هندی و آب پرتقال و روغن مایع را هم به تخم مرغها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
حالا بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کنید و به مایه کیک اضافه کنید و کمی هم بزنید تا آرد خوب با مواد کیک مخلوط شود و در آخر هم رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا توی مایه کیک پخش شود.
مواد کیک را توی قالب بریزید و قالب را توی فر بگذارید تا به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان را توی کیک فرو کنید و تمییز بیرون بیاد ، بپزید.
کیک را روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شود.
حالا مانند تصویر یه دایره از کناره کیک ببرید تا کیک شما شبیه به هلال ماه شود.
بعد کیک را با خامه فرم گرفته پوشش دهید . من معمولا از خامه های شیرین شده قنادی که در سوپر مارکتهای بزرگ و یا لوازم قنادی فروشیها فروخته میشه استفاده می کنم . روش هم زدنش هم راحته کافیه خامه شیرین شده را توی ظرف استیل یا شیشه ایی بریزید و با هم زن هم بزنید تا فرم بگیره .
در این فاصله که مایه آگار خنک میشه میوه ها را آماده کنید موز را برش بزنید و انار را دان کنید و پرتقالها را فیله کنید.
بعد میوه ها را به هر ترتیبی که دوست دارید روی کیک خامه کشیده شده بچینید ودر آخر مایه آگار خنک شده را با قلم موی شیرینی پزی روی میوه ها بزنید . تا یک لایه روی میوه ها را بپوشاند.
بعد کیک را توی یخچال بگذارید تا کمی خنک بشه و با چای و یا قهوه و.... سرو کنید.... نوش جان .....pegah