خوراک میگو
میگو 200 گرم
پیاز 1 عدد متوسط خلالی خرد شده
گوجه خلالی خرد شده 1 عدد متوسط
فلفل دلمه ای خلالی خرد شده 1 عدد کوچک
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
ادویه ماهی و کاری و پودر سیر و زرد چوبه از هر کدام نصف قاشق چایخوری
نمک فلفل قرمز به میزان لازم
ابتدا میگو ها را پوست بکنید و کمر میگو را تمیز کنید و به کناری بگذارید.
پیازهای خلال شده را در روغن داغ سرخ کنید وقتی رنگش طلایی شد به آن ادویه ها(کاری_ادویه ماهی_ زرد چوبه _ پودر سیر ) را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی ادویه ها بلند شود حالا رب گوجه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد از 1 دقیقه گوجه و فلفل دلمه ای را هم اضافه کنید و وقتی گوجه ها کمی نرم شد میگو ها و نمک و فلفل را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید .بعد از آماده شدن نوش جان کنید........pegah
نکته: نباید زیاد میگوها را تفت داد چون سفت می شود.
گوجه خلالی خرد شده 1 عدد متوسط
فلفل دلمه ای خلالی خرد شده 1 عدد کوچک
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
ادویه ماهی و کاری و پودر سیر و زرد چوبه از هر کدام نصف قاشق چایخوری
نمک فلفل قرمز به میزان لازم
ابتدا میگو ها را پوست بکنید و کمر میگو را تمیز کنید و به کناری بگذارید.
پیازهای خلال شده را در روغن داغ سرخ کنید وقتی رنگش طلایی شد به آن ادویه ها(کاری_ادویه ماهی_ زرد چوبه _ پودر سیر ) را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی ادویه ها بلند شود حالا رب گوجه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد از 1 دقیقه گوجه و فلفل دلمه ای را هم اضافه کنید و وقتی گوجه ها کمی نرم شد میگو ها و نمک و فلفل را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید .بعد از آماده شدن نوش جان کنید........pegah
نکته: نباید زیاد میگوها را تفت داد چون سفت می شود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر