کوکوی پنیر و بادمجان
مواد لازم :
بادمجان کباب شده 3 عدد
تخم مرغ 1 عدد
پنیر موزارلا ( پنیر پیتزا ) 1/2 پیمانه
آرد 1/4 پیمانه
جعفری تازه و ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه و نمک و فلفل به میزان لازم
برای کباب کردن بادمجانها می تونید روی گاز آنها را کباب کنید و بعد توی آب سرد بگذارید تا خنک بشه و بعد پوستش خیلی راحت جدا بشه . بعد هم بادمجانها را ساطوری کنید.
همه مواد را توی کاسه بریزید و خوب هم بزنید .
مقدار زیادی روغن توی ماهیتابه بریزید و بگذارید تا داغ شود.
می تونید مقداری از کوکو را با قاشق توی روغن داغ بریزید و یا اینکه مثل من مقداری از مواد کوکو را توی قیف با ماسوره ساده یا کنگره دار بریزید و به شکل حلقه ایی توی روغن داغ بریزید و اجازه دهید سرخ شود .
نکته: مواد کوکو که توی روغن داغ ریخته میشه به راحتی توی روغن غوطه ور میشه اگه احیانا کوکو به کف ماهیتابه چسبید مقدار کمی دیگر آرد اضافه کنید.
سلام.. مرسی از مطالبی که تو وبلاگتون می ذارین...
پاسخحذفمی خواستم یه پیشنهاد بدم... اگر امکانش هست تو وبلاگ هایی که فیلتر هم نیست یه شعبه بزنین..:دی ... من مطالبتون رو از طریق گوشی موبایل دنبال می کنم و متاسفانه هیچ کدوم از عکس هاتون رو نمی تونم بدون فیلتر شکن ببینم... (این وبلاگ و صفحه ف. ب رو از طریق لپ تاپ می خونم)
اگر بتونین تو یکی از وبلاگ ها (بلاگفا- پرشین یا هر کدوم) یه رونوشت از مطالبتون بذارین خیلی عالی می شه...
ممنون
سلام بانو جان ممنونم از پیشنهاد خوبتون ... راستش با همین اسم یه وبلاگ توی بلاگفا باز کردم ولی خیلی برام سخت بود هم اینجا و هم توی بلاگفا و هم توی فیسبوک مدام سر بزنم و به روز رسانی کنم و اینجوری شرمنده همه دوستان میشم ان شاالله به زودی با اشتراک غذاهام توی یه وبلاگ ایرانی و معتبر این مشکل برای دوستانی که بدون فیلتر شکن هستند حل میشه و همه و شما دوست گلم می تونین دستور غذاها را ببینید :)
حذفواقعا لذت بردم پگاه جون، عالیههههههه <3 <3 <3
پاسخحذففدات مهناز عزیزم :****
حذفپگاه عزيز سلام
پاسخحذفمدتي هست كه با وبلاگتون آشنا شدم و از رسپي هاي بسيار خوبتون استفاده مي كنم. خواستم از اين طريق از شما بابت به اشتراك گذاشتن دانسته هاتون با خوانندگان وبلاگ، رسپي هاي بسيار خوب و توضيحات خوبتون تشكر كنم. سالم و شاد باشيد.
در ضمن غذاي امروز بسيار خوشمزه به نظر مياد(:
ممنونم مهسا جون خوشحالم راضی هستید منم براتون آرزوی موفقیت و شادی روز افزون دارم :***
حذفخیلی عالی و هوس انگیز شده پگاه جان ، نووووش جونتون
پاسخحذففدات رزی جونم :***
حذفعالی و خوشمزه بود پگاه جان مثل همیشه
پاسخحذفنوش جونت عزیزم خوشحالم خوشت آمد :*
حذفخیلی خوبه پگاه جون...خیلی هم خوشگل....چقدر هم پوک به نظر می اد....دستت درد نکنه...زیاد چرب نمی شه؟؟؟
پاسخحذفممنونم شادی جون میزان جذب روغنش یه چیزی تو مایه های فلافل و سیب زمینی سرخ شده است البته می تونی روی دستمال آشپزخانه مقدار زیادی از روغنش را بگیری :)
حذفبسيار عالي
پاسخحذفممنونم :)
حذفسلام
پاسخحذفان ماده قرمز که توی شامی بادمجانتون هست چیست