ته چین مرغ
من همیشه برای ته چین از زرده تخم مرغ استفاده می کردم ولی اینبار از تخم مرغ کامل یعنی هم زرده و هم سفیده استفاده کردم خیلی هم خوب بود بوی بد نمی داد و راضی بودم تازه یه عالمه سفیده هم رو دستم نموند تا تبدیل به شیرینی بشه :))) امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم :
برنج 3 پیمانه پلوپز
مرغ آبپز 300 یا 400 گرم
تخم مرغ 3 عدد
ماست چکیده ترش 400 گرم ( میزان ماست بسته به خودتون داره می تونید مقدارشو به 300 گرم هم کاهش بدید. )
زعفران دم کرده غلیظ 1/3 پیمانه ( میزان ریختن زعفران سلیقه ایی است ولی کلا اینقدر بریزید که خوشرنگ بشه )
نمک به میزان لازم
برنج را با مقدار نمک بخیسانید و بعد آنرا رو حرارت بگذارید و نیم پز کنید و بعد آبکش کنید . ( می تونید بسته به ذائقه اتون برنج را دون تر یا نرمتر آبکش کنید من گذاشتم نرمتر شد بعد آبکش کردم ) بعد برنج را به کناری بگذارید .
مرغ را هم از قبل با کمی پیاز و ادویه آبپز کنید و بعد که پخت و خنک شد آنرا برشهای متوسط بزنید .( زیاد مرغ را ریز و ریش ریش نکنید تا زیر دندون بیاد ;) )
حالا تو یه کاسه بزرگ تخم مرغها و ماست چکیده و زعفران و نمک ( با احتیاط نمک استفاده کنید چون قبلا به برنجتون نمک زدید ) را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شه ....
نکته : می تونید از مقدار ماست دستور کم کنید و حدود 300 گرم بریزید.
نکته : می تونید هم روی گاز هم توی فر این غذا را درست کنید من تو فر درست کردم .