ترش شامی گیلانی
یکی از غذاهای معروف و بسیار خوشمزه و آسون گیلانی است. سمت شرق گیلان و یا ماسال و .... این خورشت را آبدار درست می کنن و با سیب زمینی سرخ شده سرو می کنن بعضی هم این غذا را کم آب درست می کنن و بادمجان و گوجه سرخ شده کنار این غذا می گذارن که این دیگه سلیقه ایی است . همیشه تو این شامی از سبزیهای محلی گیلان چوچاق و خالواش استفاده میشه ولی اگه در دسترس نیست می تونید از نعناع و کمی پونه توی دستور شامی استفاده کنید. ولی یادتون باشه حتما حتما با سیب زمینی سرخ شده آنرا تزئینش کنید .... pegah
مواد لازم :
گوشت 400 گرم
سبزیهای محلی گیلان ( خالواش و چوچاق ) 2 قاشق غذاخوری ( می تونید از نعنا و پونه هم استفاده کنید. )
پیاز 1 عدد کوچک ( رنده کنید و آب اضافی آنرا بگیرید )
تخم مرغ 1 عدد ( ریختن تخم مرغ اختیاری است )
ادویه و زردچوبه به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
مواد لازم برای سس :
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آب به میزان لازم
آب لیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل در صورت تمایل
مقداری روغن توی ماهیتابه بریزید و بگذارید روی حرارت تا داغ شود.
از مواد گوشتی به اندازه نارنگی بردارید و در دست به صورت گرد فرم دهید و در روغن داغ سرخ کنید. همه شامی ها را به همین صورت در روغن سرخ کنید و به کناری بگذارید.
اجازه دهید تا سس جوش بیاد بعد زیر حرارت را کم کنید و شامی ها را توی سس بندازید و آبلیمو را اضافه کنید و در صورت تمایل نمک و فلفل به سس اضافه کنید و درب دیگ را گذاشته و اجازه دهید ترش شامی جا بیفته و بعد به همراه سیب زمینی سرخ شده سرو کنید نوش جان .....pegah
از شامی های مورد علاقه ی من ، دست گلت درد نکنه پگاه جونی
پاسخحذففدات رزی مهربونم :*
حذفمن این غذارو پختم مزه نعناع وپونه عالی بود ممنون
حذفمن این غذارو پختم و مزه نعناع وپونه عالی بود ممنون
حذفنوش جونت نیلوفر عزیزم :*
حذف