سوپ سفید جو و قارچ (white mushroom barley soup )
مواد لازم :
پیاز 1 عدد متوسط و ریز خرد شده
قارچ 200 گرم خرد شده
استاک مرغ ( آب مرغ ) 1 و 1/2 لیتر
شیر 1 لیتر
آرد 1 قاشق غذاخوری
جو پوست کنده 3/4 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
جعفری برای تزئین
جو پوست کنده را به مدت 1 تا 2 ساعت بخیسانید بعد آن را آبکش کنید و به کناری بگذارید .
کمی روغن مایع یا کره در قابلمه بریزید و پیاز را خوب تفت بدید تا نرم و سبک شه بعد جو پوست کنده را به همراه آرد اضافه کنید ، به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت بدید تا بوی خامی آرد گرفته شه حالا استاک مرغ را اضافه کنید و اجازه بدید جو پوست کنده کاملا بپزه .
وقتی جو پخت قارچ ها را اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر سوپ را بپزید .
شیر را روی حرارت بگذارید تا داغ شه .
بعد شیر داغ را به سوپ اضافه کنید و زیر حرارت را کم کنید تا 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزد البته نگذارید سوپ بجوشه چون شیر می بره و دون دون میشه ، در انتها سوپ را در ظرف سرو بریزید و با جعفری تازه روی آنرا تزئین کنید . نوش جان ...pegah
نکته : اگه جو رو نخیسانید مشکلی پیش نمیاد فقط مدت زمان پخت افزایش پیدا می کنه .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر