هالکا تاتلیسی ( بامیه ترکی ) (halka tatlisi )
یکی از دسرها و یا بهتر بگم شیرینی های خیابانی خیلی خوشمزه کشور ترکیه ، هالکا تاتلیسی halka tatlisi هست که این اسم بخاطر شکل و فرم شیرینی به آن داده شده این شیرینی خیلی شبیه به churros یکی از شیرینی های جالب اسپانیایی و فرانسویه البته هالکا تاتلیسی خیلی شیرین تر از آنهاست و بهتره بگم بسیار شبیه به بامیه ما ایرانی هاست البته با کمی تفاوت در مواد اولیه به دو صورت هم درست میشه می تونید به صورت اشک و یا گرد به اون فرم بدید و بعد در روغن سرخ و در شربت بار گرم غوطه ور کنید .
مواد لازم :
برای خمیر:
آرد 2 و 1/2 پیمانه
آب 2 پیمانه
کره 50 گرم
شکر 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ 4 عدد
آرد سمولینا 1 قاشق غذاخوری ( می تونیداینجا تصویرش رو ببینید )
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوریروغن برای سرخ کردن
اول از همه شربت بار را درست کنید و به کناری بگذارید تا به دمای 70 درجه یا گرم برسه .
برای درست کردن خمیر :
بعد از روی حرارت بردارید و به کناری بگذارید تا کاملا سرد شه .
حالا آرد سمولینا و نشاسته ذرت را اضافه کنید و خوب خمیر را مخلوط کنید خمیر کمی چسبنده است .
یک قیف با ماسوره مناسب که در تصویر می بینید را انتخاب کنید و خمیر را توی قیف بریزید .
مقدار زیادی روغن درون ماهیتابه ریخته و شروع کنید به ریختن خمیر به شکل اشک توی ماهیتابه بعد که ماهیتابه پر شد آنرا روی حرارت بگذارید و اجازه دهید هاکا تاتلیسی ها سرخ شوند و بعد بلافاصله توی شربت گرم بندازید تا غوطه ور شه سپس از توی شربت درآورده و با پودر پسته یا پودر قند و یا ساده آنرا سرو کنید .نوش جان ...pegah
نکته: اگه شربت داغ باشه و یا سرد باشه هالکا تاتلیسی ها نرم و یا خمیر میشن پس دقت لازمو داشته باشید .
نکته:نشاسته ذرت رنگش سفیده و از لوازم قنادیها تهیه بفرمایید.
نکته : در مورد آرد سمولینا مفصل توضیح داده شده به لینک مربوطه مراجعه کنید .
بادكاركه تو شربت ميزنن تو كانادا اسمش چي ميشه
پاسخحذفبادکا یا گلوکز بهش شربت ذرت هم می گن به نام انگلیسی corn syrup
حذفبه به ، خیلی عالی و هوس انگیز شده ، دستتون درد نکنه و نوش جان <3
پاسخحذفجاتون خالی ارغوان عزیزم :*
حذف