کیک شاه توت
از اونجاییکه من عاشق کیک های میوه ای هستم و پسرم هم بخاطر رنگ مشکی میوه شاه توت رغبتی به خوردن میوه اش نداره و از اونجایی هم که این میوه خیلی مقویه گفتم با این روش دو تا نشون بزنم هم میوه رو به خورد آرتا داده باشم و هم اینکه یک کیک میوه ای خوشمزه برای عصرونه درست کرده باشم انم با رنگ خاص بنفش <3 . با من همراه باشید با دستور این کیک میوه ای خوشمزه ...pegah
مواد لازم :
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
شاه توت پوره شده 3/4 پیمانه
روغن مایع 3/4 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
تخم مرغ 3 عدد
برای گرفتن پوره شاه توت اول شاه توت ها را بشویید و بعد با دستگاه بلندر یا توی غذاساز اونو پوره کنید . برای این کیک به اندازه 3/4 پیمانه پوره شاه توت احتیاج دارید .
فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .
قالب تو خالی 23 سانتی متری را با روغن چرب کنید .
توی یک کاسه آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کنید .
توی کاسه همزن شکر و تخم مرغها و وانیل را خوب هم بزنید تا کرم رنگ و لطیف شود .
بعد پوره شاه توت و روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و تبدیل به یک رنگ بنفش خوش رنگ شه .
حالا آرد را به مواد مایع اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکنواخت شه می تونید به اندازه چند ثانیه با همزن هم بزنید ( تاکید می کنم فقط چند ثانیه ).
حالا مواد کیک را در قالب بریزید و توی فر به مدت 40 تا 45 دقیقه یا تا زمانیکه یک خلال دندان رو توی کیک فرو کنید و تمییز بیرون بیاد بپزید . این کیک را با پودر قند تزئین کنید .... نوش جان ...pegah
سلام هر بار که می خوام صفحه ی شمارو باز کنم ، خدا خدا می کنم یه دستور جدید گذاشته باشید . ممنون از وقتی که می گذارید :)
پاسخحذفسلام عزیزم ... ممنونم از توجه شما شاد باشید <3
حذف