کوفته گوشت و ریحان
از اون غذاهای من درآوردی خیلی خوشمزه که با ریحانهای ایتالیایی که کاشتم درست کردم ، برای همین لذت استفاده کردن این ریحانها توی غذا برام دوبرابره هم عطر بی نظیری داره هم طعم دلنشینی و البته طعمو عطرش با ریحان ایرانی فرق می کنه و شما می تونید در دستور از هر نوع ریحانی که در دسترس دارید استفاده کنید .
مواد لازم :
گوشت چرخکرده 300 گرم
ریحان تازه و ریز خرد شده 1/2 پیمانه
سیر 1 حبه رنده شده
پیاز 1 عدد کوچک و رنده شده ( آب گرفته )
پودر نان 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه و ادویه گوشت و پودر لیمو عمانی به میزان لازم
مواد لازم برای سس :
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آب گوشت 2 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
همه مواد لازم کوفته رو با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدید و بعد از مواد به اندازه گردوی کوچک در دست فرم بدید و درون
ماهیتابه داغ آنها را سرخ کرده و به کناری بگذارید .
برای سس :
رب گوجه را در کمی روغن مایع تفت بدید تا بوی خامیش گرفته شه حالا آب گوشت را اضافه کنید کمی نمک بزنید و اجازه بدید سس کمی غلیظ شه در آخر بهش آبلیمو اضافه کنید و کوفته های سرخ شده را توی سس بریزید و اجازه بدید به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت کم توی سس بمونه و جا بیفته .
در انتها با برنج یا نان این کوفته ها را میل کنید ...نوش جان .... pegah
man fekr mikonam in hamon meat ball hastesh ke ba pasta mikhoran . faghat panir parmejan kam dare . mamnoon
پاسخحذف