مرغ رست شده با فلفل دلمه ای و سماق
اینبار براتون یک غذای من درآوردی خوشمزه آوردl که بسیار لذیذه مخصوصا همسرجان حسابی عاشقش شد چون ارادت خاصی به فلفل دلمه ای داره امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید ....pegah
مواد لازم برای مرینیت کردن مرغ :
سینه مرغ بدون پوست و استخوان
سماق 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای قرمز 2 قاشق غذاخوری ریز خرد شده
فلفل دلمه ای زرد و سبز از هر کدام 2 قاشق غذاخوری ریز خرد شده
پیاز 1 عدد متوسط و ریز خرد شده
پودر کاری 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم برای دور چین :
قارچ دکمه ای 200 گرم
گوجه گیلاسی
اول در یک کاسه همه مواد مرینیت بجز مرغ را با هم مخلوط کنید بعد سینه مرغ را درون ظرف گذاشته و روی سینه های مرغ را با یک لایه از مواد مرینیت بپوشانید و بعد در ظرف رو بسته به مدت 2 ساعت درون یخچال استراحت دهید .
فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .
در یک ظرف مخصوص فرکه با کمب روغن چرب کردید ، سینه های مرغ را کنار هم بگذارید و سر ظرف را با سلفون بپوشانید و ظرف را درون فر گذاشته تا به مدت 30 دقیقه بپزد سپس سلفون روی ظرف را بردارید و قارچ و گوجه گیلاسی را دور تا دور مرغ ریخته و دوباره ظرف را درون فر بگذارید تا هم آب اضافی توی ظرف تبخیر شود و هم قارچها بپزند .
سینه مرغ پخته شده را توی ظرف سرو گذاشته و با چاقو آنرا برش دهید و دور تا دور آنرا با قارچ و گوجه گیلاسی تزئین و سرو کنید .
کارت درسته رفیق ..............
پاسخحذف