خوراک گوشت و قارچ
مواد لازم :
گوشت خورشت ۴۰۰ گرم
قارچ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
آب ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
ادویه خورشت و زردچوبه و پودر لیمو عمانی به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز ها رو خلال خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شوند بعد حرارت رو زیاد کنید و گوشت و ادویه ها رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه بعد هم آب رو اضافه کرده و اجازه دهید گوشت کاملا بپزد .
رب گوجه را در کمی روغن مایع تفت دهید تا سرخ شود و بعد به خوراک گوشت که آب کمی داره اضافه کنید . قارچها را هم خرد کنید و به گوشت اضافه کنید نمک و فلفل غذا رو میزان کنید و بعد از ۱۰ دقیقه از روی حرارت بردارید.
پلو رو دم کنید و بعد مقداری از آن را با زعفران مخلوط کرده و کف قالب پلاستیکی یا فلزی دلخواه بریزید و با دست کمی فشار دهید تا منسجم شود بعد روی آن پلوی ساده را بریزید و دوباره با دست فشار دهید تا منسجم شود حالا قالب را توی دیس برگردانید و دور تا دور آنرا با خوراک گوشت و قارچ تزئین کنید نوش جان ....pegah
نکته: ادویه خورشت رو از ادویه فروشیها و یا عطاریها تهیه کنید .
باسلام وتشکرمیشه گردلیو رو اخراضافه کرد
پاسخحذفباسلاممیشه دستور یه زرشگ پلو مجلسی رو هم بگذارید ممنونم
پاسخحذفسلام توی وبلاگ هست در قسمت سرچ بنوبسید زرشک پلو :)
حذفسلام. این خوراک رو به مناسبت روز مرد درست کردم. هم خیلی خوشمزه بود هم خیلی شیک و مجلسی :)
پاسخحذفوبلاگ شما و سایت شف طیبه شده مرجع آشپزی من! :)
نوش جان عزیزم خوشحالم راضی بودید :)
پاسخحذف