۱۳۹۵ فروردین ۲۹, یکشنبه

کروکت گوشت هلندی ( Beef Bitterballen )


کروکت گوشت هلندی ( Beef Bitterballen )

یکی از خوشمزه ترین غذاهای هلندی،  کروکت گوشت هلندی یا " بیتربالن " هست که بینهایت آسون و خوش طعمه، معمولا توی بارها به همراه مقداری سس خردل سرو  و در تهیه اون از گوشت گاو پخته شده استفاده میشه  ، پس اگه غذایی دارید که گوشت پخته شده آن اضافه اومده  درست کردن این غذا یک گزینه عالیه،  اگه تمایل داشته باشید نوع پنیریشو درست کنید فقط کافیه به مواد گوشتی تون کمی پنیر چدار رنده شده اضافه کنید و بعد سرخش کنید . این کروکت ها را معمولا به صورت گرد یا استوانه ای درست می کنند ، امیدوارم شما هم درست کنید و از مزه خوبش لذت ببرید ....pegah 

مواد لازم برای تهیه بیتربالن :

گوشت پخته شده 300 گرم
پیاز 1 عدد ریز خرد شده
کره 50 گرم
آرد 1 پیمانه
آب گوشت 2 پیمانه
جعفری تازه و خرد شده 1 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای سوخاری کردن :

تخم مرغ 2 عدد
پودر نان ( می تونید اینجا دستورشو ببینید ) 2 پیمانه
آرد 1 پیمانه

اول از همه گوشت پخته شده و یا آبپز شده  را توی غذاساز بریزید تا کاملا خرد شود .

توی یک ماهیتابه کره  بریزید و پیاز ریز خرد شده را درون آن تفت دهید تا نرم و سبک شود بعد آرد را بهش اضافه کنید و در ادامه آب گوشت را اضافه کنید حالا گوشت له شده و جعفری رو هم بهش اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید اجازه بدید مواد با هم کمی مخلوط شوند و آب گوشت به خورد مواد بره و مواد کمی خشک و قابل فرم دادن درون دست شود .

حالا از مواد گوشتی بردارید و دست به صورت گرد یا استوانه ای فرم دهید  و روی سینی بچینید بعد سینی را با سلفون بپوشانید و درون یخچال به مدت 20 دقیقه استراحت دهید .

حالا در یک ظرف آرد ، در یک ظرف دیگر پودر نان بریزد و 2 عدد تخم مرغ را هم درون کاسه بشکنید و هم بزنید . 

کروکت ها را از یخچال درآورده اول در آرد بعد در تخم مرغ و بعد در پودر نان بزنید و در روغن خیلی داغ سرخ کنید .
بیتربالن ها را با سس خردل سرو کنید . نوش جان ...pegah



۲ نظر:

  1. چقدر خوشمزه هستن ، خصوصا با اون سس خردل ، دستت درد نکنه پگاه جان ، مثل همیشه عالی :***

    پاسخحذف