تارت گلابی زعفرانی ( saffron pear tart )
اینبار هم براتون یه دسر ساده و خوشمزه آوردم . چند روز پیش خواهر شوهرعزیز برام یه عالمه گلابی محلی فرستاده بود که بینهایت خوشمزه بودن و چون زیاد بود ترجیحا چند تا دسر گلابی خوشمزه درست کردم که نوع زعفرانیش یکی از این دسرهاست . همیشه همه جا گلابی را خرد شده یا اسلایس شده توی تارت استفاده می کنند اینبار خواستم مثلا متفاوت باشه و یکم تم و حال و هوای ایرانی هم داشته باشه برای همین یه شربت زعفران خوشمزه درست کردمو گلابی ها رو پختم و توی تارت گذاشتم شما می تونید از کرم و خامه برای توی تارت هم استفاده کنید. امیدوارم این دسر خوشمزه رو درست کنید و ازش لذت ببرید یادتون نره اگه درست کردید عکسشو برام بفرستید ...pegah
مواد لازم :
خمیر تارت ( که می تونید اینجا دستورش را ببینید و اگه مثل من تعداد گلابی ها تون 6 تاست مواد خمیر را نصف کنید .)
گلابی متوسط 6 عدد
زعفران خشک 1 قاشق چایخوری
آب 2 لیوان
شکر 1 لیوان
هل 2 عدد
پودر پسته برای تزئین
ابتدا خمیرتون را درست کنید و به مدت 20 دقیقه بهش توی یخچال استراحت بدید .
آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاد بعد هل را بشکنید و به همراه زعفران به شربت اضافه کنید .
گلابی ها را پوست بگیرید و توی شربت بندازید و اجازه بدید با شربت بپزه و رنگ زعفران را به خودش بگیره حدود 20 تا 30 دقیقه برای گلابی های متوسط کافیه .
فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .
بعدم خمیر تارت را از یخچال درآورده و با وردنه خمیر را باز کنید و توی قالب بگذارید من از قالب کیک یزدی استفاده کردم از هر قالب کوچک دیگه ای هم که دوست دارید می تونیداستفاده کنید .
وقتی خمیر را توی قالب گذاشتید اضافه های خمیر را از لبه قالب جدا کنید و با چنگال روی خمیر را سوراخ کنید .
حالا خمیر را توی فر بگذارید تا به مدت 20 دقیقه کاملا بپزه و طلایی شود .
گلابی ها را از توی شربت دربیارید و بگذارید سرد شه .
تارت آماده شده رو هم از فر درآورده و اجازه دهید سرد شه .
حالا یک عدد گلابی را وسط تارت بگذارید و روش شربت زعفران بریزید و با پودر پسته تزئین کنید . نوش جان ...pegah
به به ، چه شیک و عالی . دستتون درد نکنه و نوش جان
پاسخحذففدات ارغوان جون جات خالی عزیزم :*
حذفخیلی زیبا شده
پاسخحذفاون زعفرونها اون میون چی میگن اخه ه ه ؟؟
مرسییییی گیلدا جونم :* ... میگه بیا منو بخوررر :)))
حذف