پاکوره سیب زمینی و پیازچه
یه غذای ساده و آسون با طعمی عالی ، در واقع ریشه در غذاهای جنوبی و هندی داره با این تفاوت که سیب زمینی بهش اضافه کردم و خیلی خیلی خوشمزه تر شد و یه پای ثابت سفره شاممون :) امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .
مواد لازم :
پیازچه 2 پیمانه
آرد نخودچی 1 پیمانه
آرد سفید 1 پیمانه
سیب زمینی 1 عدد متوسط
زردچوبه و ادویه کاری و پودر فلفل قرمز به میزان لازم
نمک به میزان لازم
آب مقداری
پیازچه ها را خرد کنید و به کناری بگذارید .
سیب زمینی را پوست بگیرید و توی مولینکس بریزید و آنرا حسابی خرد کنید .
حالا پیازچه ، سیب زمینی ، آرد نخودچی ، آرد سفید ، ادویه و نمک را با هم مخلوط کنید و بعد خیلی کم به اون آب اضافه کنید به اندازه ای که مایه پاکورا نه غلیظ باشه و نه شل یه حد متوسط داشته باشه .
روغن رو توی ماهیتابه داغ کنید و با یک قاشق غذاخوری مقداری کمی از مواد توی روغن داغ بریزید و دو طرف پاکورا را سرخ کنید .
یادتون باشه اگه یه قاشق پراز مواد توی روغن بریزید ممکنه داخل پاکوره خوب سرخ نشه .....پس حرارت رو کم کنید و اجازه بدید خیلی آروم پاکورا توی روغن سرخ شه و بعد نوش جان کنید ...pegah
من هم جنوبی هستم و عاشق این نوعی از غذاها هستم ، ولی من همینها را با آرد نخود بدون آرد درست میکنم و مغز پخت هم میشود ، آرد خمیرش میکنه .
پاسخحذفنوش جان :)
حذفدستتان هم درد نکنه ، مرسی
پاسخحذفخواهش می کنم :)
حذف