خورشت غوره ( مسمای غوره )
فصل غوره که میشه من همیشه یه مقدار از غوره های بدون هسته رو فریز می کنم تا طول زمستون و پاییز هر وقت هوس درست کردن این غذا رو کردم غوره در دسترس داشته باشم برای اینکار غوره ها را از ساقه جدا می کنم و می شورم و بعد که خشک شد توی زیپ کیپ می ریزم و فریز می کنم . من همیشه این خورشت را به سبک خودم با مقدارقابل توجهی از پوره گوجه فرنگی می پزم و یکم با دستور معمول و متداول مسمای غوره ، فرق داره این مدل هم خوشمزه و غلیظ تره کنارشم اگه دوست داشتید از بادمجان سرخ شده استفاده کنید . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .
مواد لازم :
مرغ 3 تکه
گوجه فرنگی 5 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
غوره 100 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
ادویه مرغ و زردچوبه به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
بادمجان 1 عدد سرخ شده
اول از همه گوجه ها را توی آب داغ بندازید و بعد از چند دقیقه توی آب یخ بندازید تا به راحتی پوستش جدا شه .
بعد گوجه فرنگی ها را داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید .
حالا پیاز رو ریز خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شه بعد هم ادویه مرغ و زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت بدید تا بوی ادویه ها بلند شه سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید یه دقیقه تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته شه .
مرغ را هم به ادویه ها و رب اضافه کنید و کمی تفت دهید و درادامه پوره گوجه فرنگی و نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه بدید تا خورشتتون با حرارت ملایم بپزه و جا بیفته ، ده دقیقه پایانی غوره ها رو با دست یه فشار کوچولو بدید و بعد به خورشت اضافه کنید . نوش جان ...pegah
به به ، نوش جونتون
پاسخحذفممنونم عزیزم
حذفخوشمزه و لذیذ
پاسخحذفنوش جونتون عزیزم عالی شده
ممنونم نگین جون جاتون خالی عزیزم
حذف