۱۳۹۴ خرداد ۲۹, جمعه

شامی گوشت با سبزی محلی

شامی گوشت با سبزی محلی

شامی های زیادی با سبزی درست می شن که اینم یه مدل ازاونهاست این شامی منو یاد شامی های مادر بزرگم می اندازه که  با سبزی محلی چوچاق و خالواش ( سبزیهای محلی گیلانی ) درست می کرد  و بوی شامی هوش از سر آدم می برد ....اگه شما نتونستید این سبزیهای محلی رو تهیه کنید فقط کافیه بجاش از نعنا و کمی پونه استفاده کنید . 


مواد لازم :

گوشت چرخکرده 300 گرم
سبزی ( جعفری، شوید ، گشنیز، تره ) همه با هم 200 گرم خرد شده
سبزی محلی چوچاق و خالواش هر دو با هم 1 قاشق غذاخوری خرد شده 
تخم مرغ 3 عدد
زردچوبه و نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز ریز خرد شده 1 عدد کوچک

برای سس :

رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
آب 3 لیوان
ترخون خشک 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم



همه مواد رو با هم مخلوط کنید و بعد در دست فرم داده و در روغن داغ سرخ کنید . من در کنارش سس گریوی درست کردم تو همون ماهیتابه یی که شامی ها را سرخ کردم دو قاشق رب گوجه را تفت دادم و بعد کمی آب اضافه کردم و کمی هم ترخون خشک به سس اضافه کردم .
می تونید در کنار این غذا سیب زمینی سرخ کرده هم سرو کنید ... نوش جان ..pegah 

نکته: می تونید بجای سبزیهای محلی از نعنا و پونه استفاده کنید .


۶ نظر:

  1. من عاشقشم همیشه درست میکنم هفته ای یک بار گاهی توش سیب زمینی هم رنده میکنم
    نوش جون

    پاسخحذف
  2. واقعا هوس انگیزه.ممنون

    پاسخحذف
  3. سس. گريوي. كه ذكر كرديد همون. سس گوجه. با ترخونه؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سس گریوی به سسی می گن که توی همون ماهیتابه ای که غذاتونو توش پختید و از عصاره مواد قبل توش مونده درست شه ، الان رب و ترخون و آب در همان ماهتایبه با عصاره شامی درست شده :)

      حذف