شوربای سبزی
برنج 1 پیمانه پلوپز ( البته اگه خرده برنج محلی باشه که چه بهتر)
سبزی آش 200 گرم خرد شده ( تره/جعفری/اسفناج/شوید/گشنیز و....)
عدس 60 گرم
گوشت 150گرم چرخ شده
پیاز 1 عدد متوسط
زردچوبه به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
3 لیوان آب
هر کسی شوربا را به روش خودش درست میکنه و بعضی ها توی شوربا گوجه فرنگی هم می ریزند و بعضی ها هم شوربا را بدون گوشت درست می کنند. اینم شوربا مورد علاقه من :)))
پیاز را خرد کرده و همراه با برنج و عدس و 1 لیتر آب و کمی زردچوبه و نمک و فلفل می گذاریم روی حرارت تا هم عدس بپزد و هم برنج خوب باز شود و لعاب پس دهد. بعد که برنج باز شد سبزی های خرد شده را اضافه می کنیم و می گذاریم تا به مدت 20 دقیقه یا بیشتر بپزند .
در یک کاسه گوشت چرخکرده را با نمک و فلفل مزه دار کنید و خوب ورز دهید تا حالت چسبناک داشته باشد و از گوشت قلقلی هایی درست کنید و به شوربا اضافه کنید و زیر حرارت را کم کرده و بگذارید تا شوربا جا بیفته و گوشتها خوب بپزند و نوش جان کنید......pegah
نکته: من به گوشت پیاز اضافه نمی کنم چون توی شوربا پیاز هست.
نکته: در صورتیکه فکر می کنید عدس نمی پزه ...می توانید عدس را جداگانه بپزید و به شوربا اضافه کنید.
نکته: میزان غلظت شوربا بسته به ذائقه شما دارد . اگه شوربا را آبکی تر دوست دارید میزان آب را به 1 لیتر تغییر دهید.
برنج 1 پیمانه پلوپز ( البته اگه خرده برنج محلی باشه که چه بهتر)
سبزی آش 200 گرم خرد شده ( تره/جعفری/اسفناج/شوید/گشنیز و....)
عدس 60 گرم
گوشت 150گرم چرخ شده
پیاز 1 عدد متوسط
زردچوبه به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
3 لیوان آب
هر کسی شوربا را به روش خودش درست میکنه و بعضی ها توی شوربا گوجه فرنگی هم می ریزند و بعضی ها هم شوربا را بدون گوشت درست می کنند. اینم شوربا مورد علاقه من :)))
پیاز را خرد کرده و همراه با برنج و عدس و 1 لیتر آب و کمی زردچوبه و نمک و فلفل می گذاریم روی حرارت تا هم عدس بپزد و هم برنج خوب باز شود و لعاب پس دهد. بعد که برنج باز شد سبزی های خرد شده را اضافه می کنیم و می گذاریم تا به مدت 20 دقیقه یا بیشتر بپزند .
در یک کاسه گوشت چرخکرده را با نمک و فلفل مزه دار کنید و خوب ورز دهید تا حالت چسبناک داشته باشد و از گوشت قلقلی هایی درست کنید و به شوربا اضافه کنید و زیر حرارت را کم کرده و بگذارید تا شوربا جا بیفته و گوشتها خوب بپزند و نوش جان کنید......pegah
نکته: من به گوشت پیاز اضافه نمی کنم چون توی شوربا پیاز هست.
نکته: در صورتیکه فکر می کنید عدس نمی پزه ...می توانید عدس را جداگانه بپزید و به شوربا اضافه کنید.
نکته: میزان غلظت شوربا بسته به ذائقه شما دارد . اگه شوربا را آبکی تر دوست دارید میزان آب را به 1 لیتر تغییر دهید.
من توی همین شوربا لپه هم میریزم و موقع خوردن با ماست میخورم... عالی میشه.
پاسخحذفنوش جان با لپه هم باید خوشمزه بشه :)
حذفما هم تقریبا همینطوری درست میکنیم بهش میگیم : آش مریض :))))))
پاسخحذفآره خواهر منم تا مریض می شم می زنم تو کار این آش :))))))
حذف