شله زرد
برنج 1 پیمانه ( اگه خرده برنج محلی باشه بهتر است )
شکر 1 و 1/2 پیمانه
محلول زعفران 1/3 استکان ( اگه غلیظ باشه رنگ بهتری خواهد داشت )
گلاب 1/2 استکان
کره 50 گرم
آب 5 تا 6 پیمانه
خلال بادام برای داخل شله زرد 30 گرم ( در صورت تمایل )
ابتدا برنج را به مدت 3 تا 4 ساعت بخیسانید .
بعد با 5 پیمانه آب بگذارید تا حسابی بپزه و وا بشه و لعاب بندازه. البته هر جا دیدید نیاز به اضافه کردن آب است مقداری آب جوش به شله زرد اضافه کنید .
وقتی برنج لعاب انداخت کره را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کره آب بشه و بعد هم شکر را اضافه کنید .
خلاصه باز هم خوب هم بزنید ( اصلا کلا برای این دسر خوشمزه همش باید در حال هم زدن باشید ) تا شکر حل بشه و به مدت 20 دقیقه خوب و آرام آرم قل بزنه و جا بیفته و بعد گلاب و زعفران را اضافه کرده و باز هم خوب هم بزنید . و بعد از 10 دقیقه خلال بادامها را هم اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه دیگه باید همین طور هم بزنید تا هم ته نگیره شله زرد و هم خوب جا بیفته ...
وقتی حسابی غلیظ شد از روی حرارت بردارید و توی ظرف کشیده و با دارچین و پودر پسته و بادام آنرا تزئین کنید...نوش جان ...pegah
پگاه جان منظور از مقدار شكر ١/٥ پيمانه بوده يا ١ و ١/٢ پيمانه؟
پاسخحذفبله عزیزم منظورم 1 پیمانه و نیم یا 1و 1/2 پیمانه است :)
حذف