۱۳۹۲ آذر ۲۱, پنجشنبه

مافین مرغ






مافین مرغ

مرغ آبپز و ریش ریش شده 300 گرم ( 3 تیکه )
سیب زمینی خام رنده شده 1 عدد متوسط
جعفری 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد
پودر نان 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه مرغ و زردچوبه و پودر لیمو عمانی به میزن لازم


فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

مرغها را که قبلا با کمی نمک و فلفل و ادویه و پیاز آبپز کرده بودید را ریش ریش کنید.

سیب زمینی را هم رنده کنید و آب اضافی آنرا بگیرد.

حالا همه مواد  دستور ( سیب زمینی و مرغ و تخم مرغها و بیکینگ پودر و نمک و فلفل . ادویه ها و پودر نان و جعفری ) را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید .


توی قالبهای مافین با دیواره بلند را کمی چرب کنید و از مواد مرغ  با قاشق توی قالبها بریزید به اندازه ایی که 3/4 قالبها پر شود.

قالب مافین را توی فر بگذارید تا به مدت 20 تا 30 دقیقه مافین ها خوب بپزند و وقتی روش برشته شد از توی فر درآورده و توی ظرف سرو بچینید و نوش جان کنید....pegah

۸ نظر:

  1. خیلی جالب بود پگاه جان.... من درست می کنم ولی فکر کنم بکینگ پودر نریزم....خراب می شه به نظرت؟ آخه تازگی ها معده ام کمی ناراحته.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم شادی جونم ... نه عزیزم خراب نمیشه چون می خواستم پف کنه یه کوچولو ریختم ولی می تونی حذفش کنی :**

      حذف
  2. سلام منظور از پودر نان چیه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. من معمولا پودر نان را توی خونه تهبه می کنم به این صورت که نان باگت را خرد می کنم و توی فر می گذارم برشته و خشک که شد از فر درمیارم و می گذارم خنک شه بعد توی دستگاه غذاساز می ریزم و پودرش می کنم و توی بعضی از غذاها و حتی برای سوخاری کردن هم ازش استفاده می کنم ..... می تونید از پودر سوخاری هم توی دستور مافین استفاده کنید.

      حذف
  3. engari kami roghan ham dashteh ke injori baragh be nazar mireseh?dorosteh?

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. توی دستور ذکر کردم که توی قالب را با روغن چرب می کنیم .

      حذف
  4. vali kolan khili basalighe hastin az hame ghazahatoon khili rahat misheh estefadeh kard va laziz hastan mamnoon

    پاسخحذف