چند وقت پیش یکی از دوستان درخواست ترشی بادمجان کبابی رو داده بودند منم یه عالمه بادمجون رو دستم مونده بود که می خواستم سرخش کنم و توی فریزر بگذارم گفتم چه کاری بهتر از اینکه باهاش یه ترشی تند و تیز درست کنم البته با موادی که به ذهنم رسید و توی خونه موجود بود. شما هم می تونید از هر مواد اولیه دیگه ایی که در دسترس دارید استفاده کنید مثل کرفس یا گوجه فرنگی سبز و ....امیدوارم نوش جان کنید و حسابی خوشتون بیاد ....pegah
ترشی بادمجان کبابی
مواد لازم :
بادمجان 8 عدد
هویج 4 عدد متوسط
فلفل سبز تند 200 گرم ( می تونید میزان فلفل را کمتر کنید )
سیر 5 حبه
زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق مربا خوری
سیاهدانه 1 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری
نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری
ترخون خشک 1 قاشق غذاخوری
سرکه به میزان لازم
بادمجانها را روی گاز کباب کنید و بعد پوستش را بکنید و روی دستمال آشپزخانه به مدت 15 دقیقه بگذارید تا آب اضافیش گرفته شه و بعد با چاقو حسابی خردش کنید .
سیر و فلفل سبز و هویج را هم توی مولینکس بریزید و له کنید یا حتی می تونید رنده کنید.
حالا همه مواد و ادویه ها و سبزیهای خشک را با هم خوب مخلوط کنید و در آخر هم بهش سرکه اضافه کنید و خوب هم بزنید .میزان سرکه باید به اندازه ایی باشه که ترشیتون زیاد شل نشه .... حالا توی شیشه های تمیز و استریل شده ترشی را بریزید و توی یخچال نگهداری کنید بعد از یک هفته آماده خوردنه ... نوش جان ......pegah