tag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post9193482308703863626..comments2024-03-14T03:31:37.243-07:00Comments on آشپزی از دل و جان: مرغ سبز ماسالا ( چیکن گرین ماسالا ) (chicken green masala )Unknownnoreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-54250046761264114982015-05-30T07:31:38.322-07:002015-05-30T07:31:38.322-07:00پگاه جون همین الان مواد این غذا رو مخلوط کردم و گذ...پگاه جون همین الان مواد این غذا رو مخلوط کردم و گذاشتم تو یخچال.مطمینم خوب میشه.مرسی از دستور عالی.همینطوری خامش هم بوش آدمو مست میکنههلیاhttp://ashpazkhaneh1234.roomfa.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-51310590835379330842015-05-21T13:01:35.112-07:002015-05-21T13:01:35.112-07:00نعنا 1 قاشق غذاخوری و گشنیز هم به اندازه دو تا 3 ق...نعنا 1 قاشق غذاخوری و گشنیز هم به اندازه دو تا 3 قاشق غذاخوری البته قبلش توی آب بخیسونید و بعد استفاده کنید . آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-85387349670953039812015-05-21T02:31:52.758-07:002015-05-21T02:31:52.758-07:00سلام اگه برای نعنا و گشنیز خشک شدشو بخام استفاده ک...سلام اگه برای نعنا و گشنیز خشک شدشو بخام استفاده کنم چه قد بزنم؟؟؟Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02132055169756638737noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-81863999494761699542015-05-21T02:30:53.719-07:002015-05-21T02:30:53.719-07:00سلام .من امروز صبح رفتم موادشو خریدم و میخام درس ک...سلام .من امروز صبح رفتم موادشو خریدم و میخام درس کنم فقط به جای نعنا و گشنیز نیخام خشک شدشو استفادت کنم .چه قد بزنم .؟؟؟Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02132055169756638737noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-9420441020214781542015-05-06T07:53:07.916-07:002015-05-06T07:53:07.916-07:00جات خالی ارغوان عزیزم بعد از پخت بوی ریحون و گشنیز...جات خالی ارغوان عزیزم بعد از پخت بوی ریحون و گشنیز غوغا می کنه امیدوارم خوشت بیاد :**آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-1957178562300904222015-05-06T07:52:31.642-07:002015-05-06T07:52:31.642-07:00اینم دفعه بعد می پزم خواهر، فعلا تا ذائقه همسر از...اینم دفعه بعد می پزم خواهر، فعلا تا ذائقه همسر از خوردن غذاهای تند و تیز هندی برنگشته سوئ استفاده می کنم و تند و تند غذای هندی می درستم :)))))آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-67710721949915582222015-05-06T07:51:25.632-07:002015-05-06T07:51:25.632-07:00واااای گیلدا راست کار خودمو و خودته :)))) اینقدر خ...واااای گیلدا راست کار خودمو و خودته :)))) اینقدر خوبه که حد نداره البته یه خوبیش اینه مثل کاری ها توش ماست و خامه نداره فقط از ادویه اش استفاده میشه که اونم محشرهههه، اگه درست کردی نوش جونت مطمئنم مشتریش می شی عین من :****آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-18059946834254535292015-05-06T07:49:42.351-07:002015-05-06T07:49:42.351-07:00الهی فدای دلت شم رزی جونم جات خالی بود ولی ریحون گ...الهی فدای دلت شم رزی جونم جات خالی بود ولی ریحون گیر آوردی حتما درست کن چون واقعاااااا خوشمزه است :****آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-22788503453465255812015-05-05T11:18:55.319-07:002015-05-05T11:18:55.319-07:00تا به حال امتحانش نکردم ولی خیلی معطر و خوشمزه به ...تا به حال امتحانش نکردم ولی خیلی معطر و خوشمزه به نظر میاد ، دستتون درد نکنه و نوش جانArghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-32098436247502019812015-05-05T05:53:23.356-07:002015-05-05T05:53:23.356-07:00یادم رفت بنویسم اسم غذا رو خخخخخ
chicken green cu...یادم رفت بنویسم اسم غذا رو خخخخخ <br />chicken green currygildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-16445736288384149122015-05-05T05:42:03.604-07:002015-05-05T05:42:03.604-07:00وی ی ی ی دلم رفت , چه خوشرنگ شده
اینو ندیده بودم ...وی ی ی ی دلم رفت , چه خوشرنگ شده <br />اینو ندیده بودم دیگه :)))<br />اخه ی دستور از اون کتاب هندی دارم که هست ولی نه رنگش اینجور میشه و فکر کنم مزه اش هم خیلی فرق کنه <br />باید اینو هم امتحان کنم <br />این هندیها یا ماسالا دارن یا کاری :)))gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-22707285513063634022015-05-05T02:41:42.708-07:002015-05-05T02:41:42.708-07:00پگاه بخدا سر ظهری دلم آب شد ، الان من ریحان از کجا...پگاه بخدا سر ظهری دلم آب شد ، الان من ریحان از کجا بیارم ؟ جان من بگو از کجا بیارم که درستش کنم ؟ اما میدونی که من دست بردار نیستم ، به محض یافتن ریحان دست به کار میشم ، دستت درد نکنه بابت دستور رفیق و نوش جونتون :**Rozhttps://www.blogger.com/profile/14092516708032463846noreply@blogger.com