tag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post9192001346583694757..comments2024-03-14T03:31:37.243-07:00Comments on آشپزی از دل و جان: دسر کنافه با پنیر و سمولینا ( knafeh with cheese and semolina )Unknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-34887898791886252802015-04-03T07:04:36.546-07:002015-04-03T07:04:36.546-07:00نوش جونت رزی جونم منم از اونی که توش پنیر شور داره...نوش جونت رزی جونم منم از اونی که توش پنیر شور داره بدم میاد نمی تونم مزه شیرین شهد و طعم شور پنیر رو با هم تحمل کنم :))) ولی خوشبختانه من ماسکارپونه رو انتخاب کردم که به نظر خودم این مشکلو حل کرد و طعمش خیلی خوب شد . جات واقعاااا خالی بود رفیق <3آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-72548141092920594402015-04-01T01:19:34.450-07:002015-04-01T01:19:34.450-07:00معلومه که خیلی خوشمزه شده پگاه جان ، مدلهای مختلفش...معلومه که خیلی خوشمزه شده پگاه جان ، مدلهای مختلفش رو اینجا خوردم ، از اونایی که زیاد توش پنیر داره خیلی خوشم نمیاد ، خصوصا پنیری که نمک داشته باشه ، اما دستور تو خیلی خوبه که با ماسکارپونه هست ، دستت درد نکنه بابت دستور کاملت ، نوش جونتون Rozhttps://www.blogger.com/profile/14092516708032463846noreply@blogger.com