tag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post7392441503316607141..comments2024-03-14T03:31:37.243-07:00Comments on آشپزی از دل و جان: تارت سیب ( apple tart ) Unknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-49140308380338838052015-08-13T21:40:17.900-07:002015-08-13T21:40:17.900-07:00سلام عزیزم ، نه همیشه لازم نیست از قالبهای مخصوص ا...سلام عزیزم ، نه همیشه لازم نیست از قالبهای مخصوص استفاده کنید چون خمیر تارت مقدار قابل توجهی کره داره موقع پخت به شکل بیسکویت درمیاد و راحت از قالبتون جدا می شه می تونید در قالبهای شیشه ای مخصوص فر هم این تارت را درست کنید . اگه قالبهای خود تارت ، مخصوصا اینایی که کفش جدا میشه رو هم داشته باشید سهولت استفاده از اون بیشتره ... درمورد کرم هم بله می تونیداز کرم پاتیسیر خوشمزه توی تارت استفاده کنید منتها اول تارتتون را بپزید بعد که سرد شد توشو با کرم پاتیسیر پر کنید . آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-37155477640048956112015-08-12T22:20:13.311-07:002015-08-12T22:20:13.311-07:00سلام پگاه جان. ممنون از اینکه تجربه هاتون رو با ما...سلام پگاه جان. ممنون از اینکه تجربه هاتون رو با ما به اشتراک میذارید. برای درست کردن تارت باید قالب مخصوص داشته باشیم و این قالب بهتره کفش از دیواره جدا بشه؟ اگر بخواهیم کرم پاتیسیر درست کنیم آیا این خمیر مناسبه؟نازنینnoreply@blogger.com