tag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post4914646250709005454..comments2024-03-14T03:31:37.243-07:00Comments on آشپزی از دل و جان: نان قیفی پر شده با سالاد مرغ سردUnknownnoreply@blogger.comBlogger28125tag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-72254478682362785462014-02-24T13:00:57.439-08:002014-02-24T13:00:57.439-08:00سلام گلم خواهش می کنم :) بله تو مایکروفر هم میشه و...سلام گلم خواهش می کنم :) بله تو مایکروفر هم میشه ولی متاسفانه من نمی دونم با چه قدرت و توانی می تونید این نانها را بپزید چون همیشه با فر کار کردم ببخشید در این زمینه نتونستم کمکی کنم :)آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-29202344290722665302014-02-24T11:01:15.057-08:002014-02-24T11:01:15.057-08:00سلام عزیزم ، مرسی بابت مهربونیت که وقت میذاری و آم...سلام عزیزم ، مرسی بابت مهربونیت که وقت میذاری و آموزش های بی نطیری میدی.<br />فقط من خیلی غصه دارم چون گازم رو میزیه و فر ندارم ، نمیدونم این چیزای خوشمزه ای که با فر درست میشه ، تو ماکروفر هم میشه درستشون کرد یا نه ، اگه میشه با چه دستوری :(Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-53609540053215067612014-01-26T23:55:57.402-08:002014-01-26T23:55:57.402-08:00بله عزیزم منظور همون instant yeast است . :)بله عزیزم منظور همون instant yeast است . :)آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-12646231581046470202014-01-26T23:54:34.583-08:002014-01-26T23:54:34.583-08:00سلام دوست خوبم قیفها باید به صورت ایستاده باشه :)سلام دوست خوبم قیفها باید به صورت ایستاده باشه :)آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-56119660534034249252014-01-26T23:02:35.283-08:002014-01-26T23:02:35.283-08:00سلام عزیزم قیف ها ره به شکل راست بانم یا خابیدهسلام عزیزم قیف ها ره به شکل راست بانم یا خابیدهAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-84371423982561805332014-01-25T08:49:30.820-08:002014-01-25T08:49:30.820-08:00شرمنده منظورم از خمیر مایه خشک اینه که کدام مد...شرمنده منظورم از خمیر مایه خشک اینه که کدام مدلشو استفدکنم اونی که روش نوشته اینستان یست<br /><br /> <br /><br />خوبه یا نه من مالزی هستم میخواین عکسشو براتون بفرستم Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-20605628534058031242014-01-25T08:04:26.954-08:002014-01-25T08:04:26.954-08:00سلام دوست عزیز منظورم خمیر مایه خشک است که پودر شک...سلام دوست عزیز منظورم خمیر مایه خشک است که پودر شکل است ولی می تونید از نوع خمیر مایه تازه هم در دستور استفاده کنید که شکلش مثل کره بسته بندی شده است و برای اینکه توی دستور استفاده کنید باید به میزان 20 گرم به مواد خمیر اضافه کنید .آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-87099272455585318592014-01-24T22:46:50.651-08:002014-01-24T22:46:50.651-08:00سلام عزیزم ممنون از پستهای علی شما بسیار آموزن...سلام عزیزم ممنون از پستهای علی شما بسیار آموزنده و مفیدهستند لطفا توضیح دهید منظورتان از خمیر مایه کدام است اینستان یست خوبه یا نه من کلا بلد نیستم یعنی این فوری یا معمولی<br /><br />اگر ممکن توضیح دهید تشکر میکنم عزیزم<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-61883607339256839902013-11-17T00:44:54.504-08:002013-11-17T00:44:54.504-08:00می تونید هر دو درجه را روشن کنید یعنی اول درجه پای...می تونید هر دو درجه را روشن کنید یعنی اول درجه پایین که نوشتم 180 و بعد هم که نان پخت حرارت پایین را خاموش و گریل بالا را روشن کنید تا روی نانها طلایی بشه :)آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-15160808972363888882013-11-17T00:23:17.867-08:002013-11-17T00:23:17.867-08:00پگاه جان حرارت از بالا و پايين باشه ؟ چند درجه ؟پگاه جان حرارت از بالا و پايين باشه ؟ چند درجه ؟Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-37223524596007866382013-10-17T11:37:32.769-07:002013-10-17T11:37:32.769-07:00ممنونم سوسن عزیز لطف دارید گلم :)ممنونم سوسن عزیز لطف دارید گلم :)آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-86908005623294795712013-10-17T10:33:08.727-07:002013-10-17T10:33:08.727-07:00ممنون پگاه جون.چقدر خوشحالم که با سایت شما آشنا شد...ممنون پگاه جون.چقدر خوشحالم که با سایت شما آشنا شدم.ایشالا همیشه موفق باشید و به این راه ادامه بدین.سوسن 2noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-18585470927172036412013-09-12T00:25:12.593-07:002013-09-12T00:25:12.593-07:00دوست عزیز دلیل سفت شدن نون اضافه کردن بیش از اندا...دوست عزیز دلیل سفت شدن نون اضافه کردن بیش از اندازه آرد است و خوب ورز ندادن و خوب استراحت ندادن است برای اینکه کمی نونها نرم بشه یه پارچه را فقط نمناک کنید نباید خیس بشه و توی ظرف نان بگذارید و درب ظرف را ببندید تا کمی نانها رطوبت کسب کنند . ولی باز هم کیفیتش خوب خوب نمیشهذ .... .<br />آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-56946339237862896872013-09-11T13:41:47.573-07:002013-09-11T13:41:47.573-07:00شرمنده من امروزبادستورشمانونهام رودرست کردم ولی کم...شرمنده من امروزبادستورشمانونهام رودرست کردم ولی کمی سفت شدبه نظرتون چیکارکنم؟<br />توش چی بریزم تانونهام نرم بشه؟؟<br /><br />آیاروشی هستش؟Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-38591114086004780272013-09-11T08:03:11.409-07:002013-09-11T08:03:11.409-07:00خواهش می کنم دوست خوبم .....دوست عزیزم می تونید از...خواهش می کنم دوست خوبم .....دوست عزیزم می تونید از شب قبل بپزیدش و بعد بیرون از یخچال نگه داری کنید و اگه خواستید نانها کمی نرم باشند موقع سرو کردن دوباره توی فر بگذارید تا فقط کمی گرم شوند. آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-66699771642795329842013-09-11T00:43:45.150-07:002013-09-11T00:43:45.150-07:00ممنون عزیزم ازدستورخوبت
میخواستم بدونم من جمعه شب ...ممنون عزیزم ازدستورخوبت<br />میخواستم بدونم من جمعه شب مهمون دارم کی این نونهاروبپزم عالی میشه؟<br />نمیخوام اون روزدرست کنم ونتونم برسمAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-5468935062300196662013-08-13T22:54:23.938-07:002013-08-13T22:54:23.938-07:00سلام دوست عزیز.... همینجوری که خمیر را دور قیف پیچ...سلام دوست عزیز.... همینجوری که خمیر را دور قیف پیچیدین مثل تصویر باید قیف را به صورت ایستاده توی فر بگذارید (عمودی ) تا خمیرها روی قیف بپزند.و بعد از فر دربیارید همین که خنک شد خیلی راحت از قیف جدا میشه.... در مورد اینکه از قیف چوبی استفاده کنید به هیچ عنوان نمیشه چون ممکنه چوب بسوزه . ورق آلومنیوم هم میتونه ایده خوبی باشه می تونید با یه کاغذ فرم قیف را ایجاد کنید و بعد دورتا دور کاغذ را با چندین راه از فویل بپوشانید تا استحکام لازم را پیدا کنه و بعد کاغذ را از فویل جدا کنید ( مواظب باشید با کاغذ توی فر نگذارید :) ) این مدل چون استحکام ایستادن نداره می تونید وقتی خمیر را دورش پیچیدین به حالت خوابیده یا افقی توی سینی فر بگذارید. تا بپزه . حق با شماست حالت زیبایی به خمیر نمی ده ولی وقتی چیزی در دسترس نیست بهترین گزینه است .:)آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-14541663912514999422013-08-13T22:47:26.048-07:002013-08-13T22:47:26.048-07:00خواهش می کنم .خواهش می کنم .آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-42827055249795288632013-08-13T19:24:15.022-07:002013-08-13T19:24:15.022-07:00salam Pegah jan. man mikham hatman ino bepazam. de...salam Pegah jan. man mikham hatman ino bepazam. delam mikhad bedunam vaghty khamir ro dore ghifha pichidam va amade shoad, khamir ro ba ghif ha bezaram tu fer, ya be ye tarighy az dore ghif jodashun konam?<br />chon man jaei hastam ke in ghif ha peyda nemisha, kaghaze aluminium ham besyar narme va zibaey be khamir nemide. mikham az ye vasyleye chubi estefade konam ke tabiatan nemishe tu fer gozashtesh.<br />merciAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-5332553016770669512013-08-12T01:07:52.745-07:002013-08-12T01:07:52.745-07:00mer30 az tozihate khobo kameleton khanome pegahmer30 az tozihate khobo kameleton khanome pegahAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-54832393041818626532013-08-10T13:37:56.918-07:002013-08-10T13:37:56.918-07:00ممنونم زهرا جون خیلی لطف داری عزیزمممنونم زهرا جون خیلی لطف داری عزیزمآشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-36448286506268960502013-08-10T11:27:42.281-07:002013-08-10T11:27:42.281-07:00ممنونم پگاه جون. اینطوری خوبه. هم توضیح هم عکس. خی...ممنونم پگاه جون. اینطوری خوبه. هم توضیح هم عکس. خیلی هنرمندی.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02521935472308834347noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-5766892041006738932013-08-10T06:24:57.190-07:002013-08-10T06:24:57.190-07:00خواهش می کنم :)خواهش می کنم :)آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-43247055943953700542013-08-10T05:56:12.303-07:002013-08-10T05:56:12.303-07:00دستورات شما خيلى خوبه پگاه خانوم ممنون!!!!!دستورات شما خيلى خوبه پگاه خانوم ممنون!!!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-59061948676114868482013-08-10T02:25:49.067-07:002013-08-10T02:25:49.067-07:00آره عاطی مهربونم الان عکس قیفها را برات تو گروه می...آره عاطی مهربونم الان عکس قیفها را برات تو گروه می گذارم :)آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.com