tag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post3151023044693724987..comments2024-03-14T03:31:37.243-07:00Comments on آشپزی از دل و جان: نان برنجیUnknownnoreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-82964927215594065352014-04-01T06:38:27.040-07:002014-04-01T06:38:27.040-07:00ممنون وسپاس ازشماعزیزممنون وسپاس ازشماعزیزAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-39363979380102139582014-03-13T03:25:03.211-07:002014-03-13T03:25:03.211-07:00ممنون بابت راهنمایی هاتون و وقتی که گذاشتید
شما ...ممنون بابت راهنمایی هاتون و وقتی که گذاشتید <br /><br />شما هم سال خوبی داشته باشید Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-66763027964764456832014-03-12T09:04:26.681-07:002014-03-12T09:04:26.681-07:00عزیزم من همیشه و هر روز آن نیستم که سر ساعت و سریع...عزیزم من همیشه و هر روز آن نیستم که سر ساعت و سریع جواب بدم اگه دیر شد ببخشید . اگه هم شیرینی را درست کردید نوش جان :)آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-75626648960360623772014-03-12T09:00:50.293-07:002014-03-12T09:00:50.293-07:00سلام عزیزم شما برای تهیه آرد برنج خوب می تونید برن...سلام عزیزم شما برای تهیه آرد برنج خوب می تونید برنج مرغوب را بشویید و بگذارید خشک بشه و بعد آنرا آسیاب کنید و دو بار الک کنید تا حسابی صاف شه . در مورد سوال دوم اینکه نه متاسفانه شیرینی های سنتی ایرانی حتما باید با روغن جامد درست شه چون با کره خمیرش خشک میشه و شیرینی مرغوبی نخواهید داشت . در مورد سوال سوم هم باید بگم متاسفانه باید حتما حتما از پودر نخودچی استفاده کنید و آرد نخود خام مناسب این شیرینی نیست . یکی از دوستان در خارج از کشور از مغازه های ترکی یا عربی آردذ نخودچی را تهیه می کردند . منم از شما تشکر می کنم عزیزم و سال جدید و خوبی را براتون آرزو می کنم :)آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-67725812522125632952014-03-11T07:33:43.564-07:002014-03-11T07:33:43.564-07:00 ببخشید من سوال کرده بودم در مورد شیرینی نان برن... ببخشید من سوال کرده بودم در مورد شیرینی نان برنجی و نان نخودچی ولی متاسفانه نه سوالم تایید شده و نه جوابی گرفتم <br />میخواستم بدانم اگر کمکی نمیکنید از وبسا یتهای دیگه بپرسم چون من می خواستم این شیرینی را برای عید درست کنم <br />با تشکر Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-16806195050481106142014-03-08T15:35:10.738-08:002014-03-08T15:35:10.738-08:00سلام خسته نباشید
اگر محبت کنید من را راهنمایی کن...سلام خسته نباشید<br /> <br />اگر محبت کنید من را راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم :من دوست داشتم این شیرینی نان برنجی را درست کنم ولی این جایی که من زندگی میکنم نتوانستم ارد برنج آماده تهیه کنم ,میشه فقط برنج را در اسیاب ریخت و آسیاب کرد و ارد برنج تهیه کرد ,<br />در مورد روغن جامد هم همیطور شما در سوا ل دوستان گفته بودید از شورتینگ استفده کنید ولی من نتوانستم ان را هم پیدا کنم میشه از کره گیاهی استفاده کرد معمولا من در همه کیکها و شیرینیها از این کره استفاده میکنم .<br />یک سوال هم در مورد شیرینی نان نخودچی داشتم ارده نخودهای اینجا معمولا از نخود خام هست میشه لطف کنید بگید میتونم از این نوع ارد نخود استفاده کنم<br /> <br />خیلی ممنو ن بابت وقتی که میگذارید پیشا پیش عید را هم تبریک میگم Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-43400988325885737892013-11-18T13:46:35.831-08:002013-11-18T13:46:35.831-08:00استفاده از آرد برنج مرغوب و ریختن یه روغن جامد خوب...استفاده از آرد برنج مرغوب و ریختن یه روغن جامد خوب در کیفیت شیرینی بی تاثیر نیست دوست عزیز ... ولی راستش معمولا در این شیرینهای ایرانی تاکید میشه از روغن جامد استفاده کنید باید حتما از روغن جامد استفاده کرد اگه هم در دسترس نبود شورتنینگ که در خارج از ایران هست میتونه گزینه مناسب تری نسبت به کره و مارگارین باشه چون کره شیرینی را کمی سفت میکنه :)آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-55980203596871147482013-11-18T12:37:41.397-08:002013-11-18T12:37:41.397-08:00ممنون از توضیحات خوبتون.سوالی دارم ،اینجا روغن جام...ممنون از توضیحات خوبتون.سوالی دارم ،اینجا روغن جامد نداریم میشه با مارگارین یا کره درست کنم؟ من یکبار با دستور دیگه ای درست کردم کمی خشک شد یعنی ترد نشد،شما علتش رو میدونین؟<br />ممنون از شماAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-9356350964375941162013-10-16T15:34:18.266-07:002013-10-16T15:34:18.266-07:00دوست عزیز در پایان توضیح دادم که به شکل سنتی باید ...دوست عزیز در پایان توضیح دادم که به شکل سنتی باید گرد باشه ولی اینکه با قالبهای مختلفی آنرا قالب زدم به سلیقه خودم بر می گرده که دوست دارم با نمونه های بیرون ظاهر متفاوتی داشته باشه :) اصل دستورش است که هیچ تحریفی در آن صورت نگرفته و سنتی سنتی است :)<br />آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9015155497167506022.post-54135469696728744352013-10-16T13:13:00.242-07:002013-10-16T13:13:00.242-07:00عزيزم شيريني سنتي ايران بايد علاوه بر طعم ،ظاهر سن...عزيزم شيريني سنتي ايران بايد علاوه بر طعم ،ظاهر سنتي هم داشته باشه ،نون برنجي با شكل پروانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟<br />Anonymousnoreply@blogger.com