ه‍.ش. ۱۳۹۵ مرداد ۱۱, دوشنبه

کرم کیک توت فرنگی



کرم کیک توت فرنگی

سلامی چو بوی خوش آشنایی بعد از مدتها دارم یه دستور بینهایت خوشمزه رو به وبلاگ اضافه می کنم این اولین کار من برای مجله کیک و شیرینی بود  از الان هر ماه با 3 تا دستور خوشمزه از دسر و کیک و شیرینی در خدمتتون هستم می تونید این مجله رو از کیوسک های مطبوعاتی تهیه کنید ....pegah

مواد لازم برای کیک توت فرنگی:

آرد 300 گرم
شکر 200 گرم
پوره توت فرنگی 3/4 پیمانه
روغن مایع 3/4 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری


مواد لازم برای کرم توت فرنگی:

پوره توت فرنگی 1 پیمانه
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
شکر 100 گرم
تخم مرغ کامل 1 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
کره 20 گرم

مواد لازم برای تزئین:

 توت فرنگی به میزان لازم
پودر پسته



برای تهیه پوره توت فرنگی فقط کافیست انتهای توت فرنگی ها را با چاقو ببرید و بعد توت فرنگی ها را درون دستگاه غذاساز یا بوسیله دستگاه بلندر پوره کنید .
یک قالب 23 سانتی متری مخصوص پخت کیک را  با روغن مایع چرب کنید و به کناری بگذارید .

فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .

در یک کاسه آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید.

در کاسه همزن تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل  خوب هم بزنید تا کرم رنگ  شود سپس همچنان که همزن روشن است پوره توت فرنگی و روغن مایع را اضافه کنید بعد از چند ثانیه دستگاه را خاموش کرده  و مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مخلوط شود حتی می توانید مواد کیک را با همزن به مدت 1 دقیقه هم بزنید تا  یکدست شوند سپس دستگاه را خاموش کرده و مایه کیک را درون قالب چرب شده بریزید .
قالب را درون فر گذاشته تا به مدت 45 تا 1 ساعت یا تا زمانیکه یک خلال دندان را در کیک فرو کنید و تمییز بیرون بیاید بپزید .
بعد از پخت کیک آنرا روی پنجره سیمی گذاشته تا خنک شود در این فاصله کرم توت فرنگی را درست کنید .

برای تهیه کرم توت فرنگی :

یک عدد تخم مرغ دستور را درون کاسه ریخته و با چنگال هم بزنید .

در یک دیگ کوچک،  پوره توت فرنگی را با آرد و شکر مخلوط کنید و بعد دیگ را روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا مواد غلیظ شود.با یک دست تخم مرغ همزده را یواش یواش به مواد توی دیگ اضافه کنید و با دست دیگر با همزن دستی تند مواد را هم بزنید تا تخم مرغ درون کرم نبندد و مواد کرم یکدست شود  بعد از 2  دقیقه هم زدن مواد کرم را از روی حرارت بردارید و به آن کره و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید . حالا کرم را به کناری بگذارید تا سرد شود برای اینکه در فاصله سرد شدن روی کرم نبندد با یک پلاستیک فریزر، روی سطح کرم را بپوشانید .

وقتی کیک سرد شد یک بشقاب  کوچک  روی سطح کیک گذاشته و با چاقو دورتا دور آنرا ببرید و سپس با قاشق  داخل کیک را کمی خالی کنید .

کرم سرد شده توت فرنگی را توی کیک بریزید و روی آنرا با برشهای نازک توت فرنگی و پودر پسته تزئین کنید .