ه‍.ش. ۱۳۹۴ اسفند ۶, پنجشنبه

خوراک مرغ و نخود فرنگی



 خوراک مرغ و نخودفرنگی

من این خوراک خوشمزه را با ادویه پاپریکا درست کردم و واقعا طعم عالی ای داشت من این غذا رو با پلو سرو  کردم امیدوارم شما هم درست کنید و از مزه خوبش لذت ببرید .


 خوراک مرغ و نخودفرنگی

مواد لازم :

مرغ مکعبی خرد شده با استخوان 400 گرم
نخود فرنگی 1 پیمانه
سیب زمینی خام 1 عدد بزرگ و خرد شده
هویج 1 عدد بزرگ و حلقه شده
آب 1 پیمانه
ادویه پاپریکا 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
پودر پیاز 1 قاشق چایخوری

فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .

ظرف فر رو با کمی روغن زیتون چرب کنید مرغها و سیب زمینی و هویج و نخودفرنگی را توی ظرف بریزید و بعد روی آنها را با پودر سیر و پودر پیاز و ادویه پاپریکا  و نمک و فلفل مزه دار کنید و بعد 1 پیمانه آب را به مواد اضافه کرده و سر ظرف را با فویل ببندید .

ظرف را در فر گذاشته و به مدت 45 دقیقه غذا رو بپزید .

این خوراک را با نان یا پلو سرو کنید . نوش جان .... pegah

نکته : ادویه پاپریکا را می توانید از عطاریها و ادویه فروشی ها و سوپرمارکتهای معتبر خریداری کنید .

ه‍.ش. ۱۳۹۴ بهمن ۲۷, سه‌شنبه

کیک پرتقالی با رویه گاناش سفید


کیک پرتقالی با رویه گاناش سفید 

من این کیک رو توی قالب های آلومینیومی ارزون قیمت درست کردم فقط به این دلیل که به دوستان خاطر نشان کنم اگه فرتون تنظیم و دمای فرتون مناسب باشه و همچنین مواد کیک رو خوب با  ترازو اندازه گیری کرده باشید و بعد از اضافه کردن آرد به خمیر کیک بیش از اندازه هم نزنید،  فقط با یک چرب کردن معمولی اونم توی یک قالب آلومنیومی می تونید یک کیک عالییییی با بافتی فوقالعاده داشته باشید که صد البته به قالب نچسبیده و از قالب خیلی راحت جدا میشه ... پس معیار درست کردن یک کیک خوب داشتن قالب های آنچنانی و گرون قیمت نیست کما اینکه توی یک قالب معمولی و یه کوچولو تجربه کیک پزی  می تونید بهترین کیک رو بپزید .... این دستور کیک پایه خودمه که همیشه باهاش کیک می پزم و با کم و زیاد کردن مواد  به طعم جدید می رسم لطفا ازم نخواهید مقدار مواد رو به پیمانه بدم که سخت با اینکار مخالفم با خریدن یک ترازو که قیمت زیادی هم نداره یکم به پخت کیک حتی توی خونه ، حرفه ای تر نگاه کنید . امیدوارم این کیک رو درست کنید و از مزه خوبش لذت ببرید....pegah


مواد لازم :

آرد 300 گرم 
شکر دانه ریز 200 گرم
تخم مرغ 3 عدد
آب پرتقال 3/4 پیمانه
رنده پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
روغن مایع 3/4 پیمانه

مواد لازم برای گاناش :

شکلات سفید 100 گرم 
خامه صبحانه 100 گرم 

اول از همه آرد و بیکینگ پودر رو با هم توی یک کاسه خوب مخلوط کنید .

فر رو روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

قالب مورد نظرتون رو با کمی روغن مایع چرب کنید .

توی کاسه همزن تخم مرغها را با شکر خوب هم بزنید تا کرمی رنگ شه و بعد وانیل رو اضافه کنید .

همچنان که همزن روشنه روغن مایع و آب پرتقال رو هم اضافه کنید حالا همزن رو خاموش کرده و آرد و رنده پوست پرتقال رو به مواد کیک اضافه کنید کمی هم بزنید نه زیاااااد به اندازه ای که آرد با مواد کیک خوب مخلوط شه در این مرحله هر چقدر بیشترهم بزنید پف کیکتون می خوابه !!!!

حالا قالب رو توی فر بگذارید و به مدت 45 دقیقه یا تا زمانیکه یک خلال دندون رو توی کیک فرو کنید و تمییز بیرون بیاد ، بپزید .

کیک رو از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی آنرا خنک کنید .

برای تهیه گاناش سفید : شکلات و خامه رو روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا شکلات توی خامه حل شه و گاناش یکدست شه در ادامه بعد از اینکه کمی خنک شد روی کیک بریزید و با رنده پوست پرتقال روی کیک را تزئین کنید . 

پاکوره پیازچه


پاکوره پیازچه

خوب از اسمش پیداست که یک غذای اصالتا هندیه ولی جنوبیا هم ارادت خاصی بهش دارن  اسمهای متفاوتی هم داره پکاره و پاکورا و پاکوره و .... با انواع سبزیجات هم درستش می کنن که نمونه پیازچه دارش خیلی خیلی خوشمزه است می تونید اینجا و اینجا دو تا دستور متفاوت دیگه ازشو ببینید  ما توی جنوب بجای آرد نخود خام از آرد نخودچی استفاده می کنیم پس اگه آرد نخود خام در دسترس دارید می تونید بجای آرد نخودچی دستور جایگزین کنید اینبار من یه تخم مرغ هم اضافه کردم که نتیجه رضایت بخش بود .. امیدوارم این مدل متفاوت پاکوره رو درست کنید و از مزه خوبش لذت ببرید ...pegah


مواد لازم :

آرد نخودچی 1 پیمانه
آرد سفید 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
پیازچه خرد شده 2 پیمانه
آب به میزان لازم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
زردچوبه و فلفل قرمز و پودر کاری به میزان لازم
نمک به میزان لازم

اول از همه آردها و بیکینگ پودر و ادویه ها و نمک را با هم مخلوط کنید بعد پیازچه را هم اضافه کرده و کم کم به مواد آب اضافه کنید تا خمیری به دست بیاد که نه شل باشه و نه سفت .

حالا تخم مرغ را هم اضافه کنید و همه مایه را هم بزنید و توی یخچال گذاشته تا نیم ساعت بمونه .

از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری درون روغن داغ ریخته و سرخ کنید ... نوش جان ...pegah

ه‍.ش. ۱۳۹۴ بهمن ۲۴, شنبه

سوپ ورمیشل




سوپ ورمیشل

از شما چه پنهون  من عاشق آش و سوپم حالا از بین سوپها این یکی رو خیلی خیلی زیاد دوست دارم و در اولین فرصتی که  آب مرغ درست کنم  تبدیل به این سوپ میشه نمی دونم چرا بعضی ها بهش زرشک اضافه می کنن ولی من بدون زرشکشو خیلی خیلی دوست دارم :) شما هم بدون زرشک بپزید خوشمزه تره :)) :D

مواد لازم :

آب مرغ ( استاک مرغ ) 4 پیمانه
سیب زمینی 1 عدد متوسط و نگینی خرد شده
هویج 1 عدد متوسط  و نگینی خرد دشه
ورمیشل 100 گرم یا بیشتر ( بسته به ذائقه اتون داره)
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو برای سرو
جعفری تازه و خرد شده به میزان لازم

خوب از آنجایی که آب مرغم خودش نمک و ادویه و پیاز داره دیگه این موارد روبهش اضافه نمی کنم .....در کل اگه دوست دارید بدونید من آب مرغ رو چطوری درست می کنم .

یکی از روشهام اینه  ----> چند تکه  مرغ و 1 عدد پیاز ریز خرد شده و زردچوبه و فلفل قرمز و نمک و ادویه کاری یا ادویه مرغ به اضافه  4 پیمانه آب توی دیگ می ریزم و میپزم ،بعد مرغ رو از آب خارج میکنم و بقیه آب مرغ رو از صافی رد می کنم و آبش رو برای تهیه سوپ به کناری می گذارم .

بعد از اینکه استاک مرغتون آماده شد بهش سیب زمینی و هویج و رب گوجه رو اضافه کنید و اجازه بدید خوب بپزن و نرم شن بعد ورمیشل رو اضافه کنید و و در انتها وقتی ورمیشل پخت 5 دقیقه مانده به سرو سوپ ، جعفری تازه و آب لیمو رو اضافه کنید و سوپ رو از روی حرارت بردارید و داااااااغ نوش جان کنید :)) ...pegah






ه‍.ش. ۱۳۹۴ بهمن ۲۰, سه‌شنبه

کباب چوبی مرغ تندوری




 کباب چوبی مرغ تندوری

یکی از اون غذاهای راحته که اگه  زمان مزه دار کردن مرغ رو حذف کنیم در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده میشه می تونید کنارش انواع سالاد و سبزیجات و یا نان و پلو سرو کنید  . ادویه استفاده شده در این غذا تندوری هست که هم می تونید اینجا از دستور من که توی وبلاگ هست استفاده کنید و یا به صورت آماده از عطاریها تهیه بفرمایید من بخاطر آرتا (پسرم ) از رنگ قرمز خوراکی خیلی کم استفاده می کنم یا اصلا حذفش می کنم اگه می بینید در جایی این ادویه خیلی قرمزه بخاطر استفاده از رنگ قرمز خوراکی اونم به مقدار خیلی زیاد .....به هر حال امیدوارم  این غذا رو درست کنید و از مزه خوبش لذت ببرید. ..pegah


مواد لازم :
سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴۰۰ گرم
پودر ادویه تندوری ۲ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
پیاز ۱ عدد خلال شده
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

اول از همه سینه مرغ را به صورت نوارها باریک بلند با چاقو ببرید.
همه مواد دستور رو با هم مخلوط کنید و درون کاسه ریخته و به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید .
سیخ های چوبی رو به مدت نیم ساعت توی آب بخیسانید تا موقع پخت غذا نسوزند.


هر تکه مرغ را به سیخ بکشید .
ماهیتابه گریل را روی حرارت گذاشته و کمی آنرا چرب کنید و بعد سیخها مرغ را روی ماهیتابه گذاشته و هر دو طرف مرغ را گریل کنید . در انتها این غذا را با نان یا پلو سرو کنید ....pegah

ه‍.ش. ۱۳۹۴ بهمن ۱۷, شنبه

خوراک میگو ( دوپیازه میگو )


خوراک میگو ( دوپیازه میگو ) 

سلام و صد سلام خدمت شما عزیزان ممنونم از اینکه دستورهای وبلاگ رو دنبال می کنید و از کامنتهای محبت آمیزتون بینهایت ممنونم . امروز براتون دستور یک غذای خوشمزه و تننننننند جنوبی آوردم که خیلی خوشمزه است البته من بخاطر آرتا ( پسرم ) زیاد تندش نمی کنم . می تونید این غذا رو با پلو ویا نون سروکنید و از خوردنش لذت ببرید ...pegah

مواد لازم:

میگو 400 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه ماهی و پودر لیمو عمانی و زردچوبه به میزان لازم 
 جعفری تازه برای تزئین

اول از همه کمر میگو ها را پاک کنید و میگو ها را به کناری بگذارید .

پیاز رو خلال یا ریز خرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود بعد ادویه ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی ادویه ها بلند شود سپس میگو ها را اضافه کنید و تفت بدید تا رنگش سفید شه در ادامه رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید و با پلو یا نان سرو کنید ..... نوش جان ...pegah

نکته : میگو خیلی زود میپزه مواظب باشید بیش از اندازه تفت ندید که میگو سفت و بی مزه شه .
نکته : می تونید از یک تا دو حبه سیر هم در این دستور استفاده کنید .


ه‍.ش. ۱۳۹۴ بهمن ۱۳, سه‌شنبه

شامی گوشت و فلفل دلمه ای



شامی گوشت و فلفل دلمه ای

من که به شخصه عاشق ترکیب مواد مختلف و درست کردن یه شامی جدیدم اینبارم فلفل دلمه ای های رنگی رو با مواد شامی گوشت مخلوط کردم و یه طعم بی نظیر و خوشمزه رو واسه ناهارمون امتحان کردیم و خیلی خیلی دوسش داشتیم امیدوارم شما هم درست کنید و از مزه خوبش لذت ببرید ...pegah

مواد لازم :

گوشت چرخکرده 300 گرم
فلفل دلمه ای قرمز 1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای زرد 1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای سبز 1 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد کوچک و رنده شده
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
تخم مرغ 1 عدد



فلفل دلمه ای ها رو خیلی ریز خرد کنید و به اندازه یک قاشق غذاخوری از هر کدوم رو داخل مواد گوشتی استفاده کنید .
آب اضافی پیاز رنده شده رو بگیرید .

همه مواد رو توی کاسه بریزید و کمی ورز بدید تا با هم مخلوط شن .

ماهیتابه گریل رو گرم کنید و کمی روغن بریزد و از مواد شامی مقداری برداشته ودر دست فرم بدید و در روغن داغ سرخ کنید .و در کنار این غذا برنج و پیاز و گوجه گریل شده سرو کنید ... نوش جان ....pegah