ه‍.ش. ۱۳۹۴ شهریور ۳۱, سه‌شنبه

واویشکا vavishka


واویشکا vavishka 

هر چقدر از خوشمزگی این غذا بگم کم گفتم اونم با ماهی شور یا ماهی لوایی و ترب سفید و سبزی محلی تازهم باشه  که دیگه واقعا معرکه است یادمه مامان بزرگ شمالیم این غذا رو فقط با گوجه محلی تازه  و گوشت حسابی ساطوری شده درست می کرد  و توی غذا آب کمی می ریخت ،  ولی من جای دیگر در مهمانیها دیدم که این غذا رو آبدار به همراه تخم مرغ هم زده شده هم سرو می کنند پس باید بگم هر نقطه از گیلان این غذا رو به سبک خودشون درست می کنن ... که به هر حال خیلی خیلی عالیه و البته یکی از دلایل خوشمزگی دستپخت قدیمیا این بود که فقط بهش زردچوبه و فلفل سیاه می زدن و  با انواع ادویه های مختلف طعم اصلی این غذا رو خراب نمی کردن به شخصه دوست دارم فقط عین قدیمیا این غذا رو اونم با ادویه های ساده درست کنم چون بو و طعم خوشمزه گیلان رو زنده می کنه امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید ...pegah

مواد لازم :

گوشت خورشتی 400 گرم
سیر 4 حبه ریز خرد شده
پیاز 1 عدد بزرگ و ریز خرد شده
گوجه فرنگی 500 گرم خرد شده
رب 1 قاشق غذاخوری در صورت تمایل 
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

اول از همه گوشت رو خیلی ریز حتی از قیمه ای هم ریز تر ، خرد کنید .

گوجه فرنگی ها را هم با پوست ، ریز خرد کنید حالا اگه پوست گوجه رو تو غذا دوست ندارید پوست گوجه فرنگی رو بگیرید ولی  من  عین قدیمیا با پوست می گذارم که سلیقه ایه ...

حالا پیاز رو توی روغن داغ سرخ کنید وقتی طلایی شد سیر را اضافه کرده  یه تفت بدید به حدی که سیر سرخ شه ولی نسوزه بعد گوشت و زردچوبه و فلفل سیاه را به اون اضافه کنید و خوب تفت بدید تا رنگ گوشت عوض شه ، اگه دوست دارید،  رب گوجه اضافه کنید و یه تفت کوچک بدید و در ادامه گوجه فرنگی های ریز خرد شده را اضافه کنید سر دیگ را ببندید تا کمی بخار کنه و گوجه ها نرم شه بعد سر دیگ را باز کنید و با پشت قاشق گوجه ها را له کنید و در ادامه به اندازه 1 تا 2 لیوان آب به غذا اضافه کنید و سر دیگ را ببندید تا گوشتها بپزند .


بعد از اینکه گوشت پخت به آن نمک بزنید و خورشت را با ماهی لوایی یا ماهی شور  و پلو کته سرو کنید .. نوش جان ....pegah

نکته : این غذا رو با گوشت چرخکرده هم درست می کنن که اونم خوشمزه است ولی از نوع تنبلونه :)


ترشی هفت بیجار گیلانی


ترشی هفت بیجار گیلانی 

گیلانی های عزیز یک ترشی بینهایت معروف و خوشمزه دارن که به اون هفت بیجار می گن این ترشی رو فقط فصل خاصی میشه تهیه کرد که سبزیهای محلی گیلانی و گوجه نارس در دسترس باشه الان  که تقریبا آخر تابستون و اوایل پاییزه بهترین زمان برای درست کردن این ترشی سنتی و اصیله پس منم دست به کار شدم و این ترشی عالی رو درست کردم اگه سبزیهای محلی گیلانی در دسترس نیست داخل دستور ،براتون توضیح خواهم داد که می تونید از چه سبزیهایی به عنوان جایگزین استفاده کنید پس با من همراه باشید ....pegah

مواد لازم :

بادمجان بدون تخم  6 عدد خرد شده
گوجه فرنگی سبز و نارس 10 عدد
سبزی ( خالواش _ چوچاق _ گشنیز _ نعنا ) همه با هم 500 گرم
فلفل سبز 300 گرم خرد شده
سیر 4 حبه ریز خرد شده
گلپر 2 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
سرکه به میزان لازم 

این ترشی رو معمولا خیلی خیلی ریز درست می کنند ولی من مدل درشتشم خوردم  که عالیه !!! 

بادمجانها و گوجه نارس و فلفل سبز و سیر رو ریز خرد کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید .

سبزیها را هم بشویید و وقتی کاملا خشک شد خرد کنید حتما نباید خیلی خیلی ریز بشه .. بعد سبزیها را هم به کاسه اضافه کنید .

حالا گلپر و نمک  را به مواد توی کاسه اضافه کنید و هم بزنید . مواد ترشی را درون شیشه تمیز و استریل بریزید و روی آن را با سرکه بپوشانید و بعد سر شیشه را سفت ببندید و درون کابینت نگه داری کنید .

بعد از یک هفته ترشی آماده خوردنه ولی هر چی بیشتر بمونه عالی تر میشه ... نوش جان ... pegah


نکته : در صورتیکه سبزیهای محلی شمالی در دسترس نیست می تونید از ترکیب نعنا و گشنیز و پونه استفاده کنید .

نکته: اینکه بعضیها در دستور از خیار و کلم قرمز و لبو استفاده می کنند کاملا اختیاریه ولی مواد ذکر شده جز مواد اصلی این ترشی نیست .

نکته : اگه هم دوست دارید خیلی فوری این ترشی را درست کنید اینجا دستورشو ببینید .

نکته : عکس سبزیهای محلی گیلان را در این لینک ببینید .

ه‍.ش. ۱۳۹۴ شهریور ۲۴, سه‌شنبه

مربای پوست پسته


مربای پوست پسته 

اینبار شما رو با یه مربای فوق العاده پر خاصیت و خوشمزه و خوشبو آشنا می کنم فقط باید عرض کنم پوست پسته تلخه و برای این مربا حتما باید تلخی پوست پسته رو بگیرید مثل روال همیشه من هیچ طعم دهنده ای به مربا اضافه نکردم چون بوی عالی پوست پسته اینقدر قوی و خوشمزه است که نیازی به اضافه کردن طعم دهنده و اسانس نیست .



مواد لازم :

پوست پسته 500 گرم
شکر 500 گرم
آب 400 میلی لیتر
خلال پسته 1/2 پیمانه
جوهر لیمو 1/2 قاشق چایخوری  یا ( آب لیموی تازه 1 قاشق مرباخوری)

اول از همه پوست های نرم و لطیف  پسته را به آرومی از دور پوسته سخت  پسته  جدا کنید و بشویید .

حالا توی  یک دیگ مقداری آب بریزید و پوستهای پسته را توی آب جوش ریخته و به مدت 8 تا 10  دقیقه بجوشانید بعد پوست پسته را آبکش کنید و دوباره توی دیگ آب بریزید و وقتی جوش آمد پوست پسته را توی آب بریزید و به مدت 5 دقیقه دیگر بجوشانید من با دو بار جوشاندن تلخی پوست پسته رو گرفتم شما یه دونه پوست پسته رو توی دهان بگذارید اگه موقع جویدن تلخ بود عمل جوشاندن را یک بار دیگر تکرار کنید .

حالا شکر و 400 میلی لیتر آب را توی یک دیگ لعابی بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد و  پوست پسته را به آن اضافه کنید و بگذارید مربا به قوام برسه ، بعد خلال پسته و جوهر لیمو ( که اگه ندارید می تونید از آبلیموی تازه هم بجاش استفاده کنید )  را به مربا اضافه کرده و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید .

اجازه دهید مربا درون همان دیگ سرد شود و بعد آنرا در یک شیشه تمیز و استریل بریزید . نوش جان ....pegah


ه‍.ش. ۱۳۹۴ شهریور ۲۲, یکشنبه

کیک انبه ( mango cake )


کیک انبه ( mango cake )

میوه انبه با اون طعم رویایی و اون بوی معرکه اش هر چیزیو خوشمزه می کنه،  چه کیک چه غذا و چه سس و دسر و .... با این میوه معرکه  است . 

کیکی که براتون در نظر گرفتم جز کیکهای کویک میکس است Quick Mix قبلا در مورد این کیک در پستهای قبلی توضیح داده بودم کلا این  کیک ها تند و سریع حاضر و همه مواد با هم مخلوط میشن و اولویتی برای میکس کردن مواد وجود نداره تنها نکته مهم و حساس این کیک اندازه گیری دقیق و به دمای محیط رسوندن مواد کیکه ،  این کیک از پایه کیک های کره ایه و بسیار خوشمزه است و بافت خاصی داره امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید ..pegah

مواد لازم :

انبه 1 عدد بزرگ
آرد 185 گرم
کره نرم شده 125 گرم
تخم مرغ 2 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
شیر 60 میلی لیتر
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکر 165 گرم

مواد  لازم برای تزئین :

شکلات سفید 100 گرم
خامه 100 گرم
رنگ زرد خوراکی  کمی
شکلات شیری 100 گرم

اول از همه انبه را پوست بگیرید و با چاقو به برشهای نازک و بزرگ تقسیم کنید .

قالب کیک 20 سانتی متری  را با کره نرم شده چرب کنید .

فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .


در کاسه همزن همه مواد بجز انبه را با هم مخلوط کنید .


حالا نصف مواد کیک را توی قالب بریزید و روی آن برشهای نازک انبه بگذارید و بعد بقیه کیک را روی انبه بریزید .

قالب را توی فر گذاشته تا به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانیکه یک خلال دندان را در کیک فرو کنید و تمییز بیرون بیاد بپزید .

کیک را روی سینی مشبک بگذارید تا خنک شه .

برای تزئین :

خامه و شکلات سفید را روی حرارت کم بگذارید تا شکلات کاملا ذوب شه ولی مواد نجوشه ، بعد رنگ زرد خوراکی را به آن اضافه کنید و گاناش را به کناری بگذارید تا کمی ولرم شه .

حالا گاناش را روی کیک بریزید .

شکلات شیری را توی مایکروفر یا به روش بن ماری ( بخار آب ) ذوب کنید و به صورت نامرتب روی کیک بریزید ... نوش جان ...pegah

ه‍.ش. ۱۳۹۴ شهریور ۲۰, جمعه

شیک انبه و بستنی mango shake with ice cream


شیک انبه و  بستنی mango shake with ice cream

یه نوشیدنی تند و سریع و خوشمزه با بوی معرکه انبه اونم توی گرمای تابستون خدا می دونه چقدر می چسبه  امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید من برای این شیک از بستنی وانیلی استفاده کردم  می تونید بستنی انبه رو جایگزین کنید که طعم و بوی  انبه این نوشیدنی رو خیلی خیلی قوی میکنه ...pegah

مواد لازم :

انبه 2 عدد متوسط
شیر 1  پیمانه
بستنی 400 گرم

انبه ها را پوست بگیرید و بعد خرد کنید و به همراه بستنی و شیر درون مخلوط کن بریزید و حسابی با هم مخلوطش کنید اگه مواد کمی سفت بود یه مقدار دیگه شیر اضافه کنید من چون این شیک رو غلیظ دوست دارم همون 1 پیمانه شیر کافی بود در صورت تمایل به ازای هر 200 گرم بستنی 1 پیمانه شیر اضافه کنید . در انتها شیک انبه را در لیوان پایه بلندی بریزید و سرو کنید .. نوش جان ...pegah


دسر هلو گریل شده با بستنی( grilled peach with ice cream )


دسر هلو گریل شده با بستنی( grilled peach with ice cream )

اگه برای مهمانیتون دنبال یه دسر عالی و راحت می گردید که هم خوشگل باشه و هم خوشمزه به شدت پیشنهاد می کنم این دسر رو انتخاب کنید طعم عالی هلوی گریل شده با بستنی و شکلات خیلی خیلی خوشمزه است . البته می تونید به دو صورت سرد و گرم این دسر را سرو کنید پیشنهاد من سرو این دسر به صورت سرده  ، امیدوارم این دسر را درست کنید و لذت ببرید .

مواد لازم :

هلو 2 عدد 
بستنی وانیلی 4 اسکوپ
سیروپ شکلات به میزان لازم
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
پودر پسته برای تزئین

هلو ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و هسته آنرا درآورید.

داخل تابه گریل کمی روغن زیتون بریزید و هلوها را از قسمت گوشت روی گریل گذاشته و با حرارت کم  گریل کنید .

به دو صورت گرم و سرد می تونید این دسر را سرو کنید به شخصه این دسر رو سرد دوست دارم . پس بگذارید هلو ها خنک شن و بعد روی هر هلو یک اسکوپ بستنی بگذارید و روی آن ، سیروپ شکلات  و پودر پسته ریخته سپس سرو کنید .نوش جان ....pegah

ه‍.ش. ۱۳۹۴ شهریور ۱۹, پنجشنبه

نان هالاپینو، پنیر و گوجه خشک ( jalapeno , cheese and sundried tomato bread)


نان پنیر، هالاپینو و گوجه خشک

ترکیب فلفل هالاپینو و گوجه خشک و پنیر موتزارلا   یکی از رویای ترین مزه ها را به نونتون می ده باور ندارید دست به کار شید و این نون آسون و خوشمزه را درست کنید و در کنار غذاهای گوشتی یا سوپ و یا پاستا  سرو کنید . من برای نان از دستور خمیر هزارکاره عالی خودم استفاده کردم که می تونید اینجا دستورشو ببینید .و اما در مورد  فلفل هالاپینو اینکه ،  الان در همه سوپر مارکتهای بزرگ یافت میشه و مارک وطنیش هم  روش نوشته جلاپینو موجوده این فلفل بینهایت تنده پس اگه اهل خوردن تندی نیستید با احتیاط در غذا و نان از آن استفاده کنید . 




مواد لازم :

فلفل هالاپینو کنسروی حدود 10 عدد
پنیر موتزارلا 100 گرم یا 4 ورق

مواد لازم برای رومال:

زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 قاشق غذاخوری

اول از همه خمیرتون رو درست کنید .

بعد ازاینکه استراحت لازمو کرد با مشت پف خمیر رو بخوابونید و بعد با وردنه خمیر را اندازه قالب لوف   به صورت بیضی  باز کنید .


حالا روی خمیر را با هالاپینو و گوجه خشک خرد شده پر کنید و بعد پنیر را روی مواد بچینید .

خمیر را از کنارها یه تا بزنید تا موقع پخت مواد از داخل خمیر بیرون نریزه  و بعد آنرا از قسمت طولی رول کنید . 

کف قالب را کمی آرد بپاشید یا انرا با کره کمی چرب کنید .

حالا نان را توی قالب بگذارید .


روی نان را بپوشانید تا به مدت 15 دقیقه دیگر توی قالب استراحت کند و حجم آن زیاد شود .

فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .

 درون یک کاسه زرده تخم مرغ را با شیر خوب هم بزنید و با برس روی نان را با آن رومال کنید .

روی نان را با تکه هایی از فلفل هالاپینو تزئین کنید .

حالا قالب را درون فر گذاشته تا به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که نانتان پف کند و بپزد و روی آن طلایی شود بپزید .
بعد نان را از قالب خارج کرده و برش بزنید و کنار استیک یا غذاهای خشک و یا پاستا و سوپ سرو کنید ... نوش جان ...pegah 


ه‍.ش. ۱۳۹۴ شهریور ۱۸, چهارشنبه

قلیه تخم مرغ ( اشکنه تخم مرغ )




قلیه تخم مرغ ( اشکنه تخم مرغ )

قلیه تخم مرغ و یا اشکنه در شهرهای ایران به روش های مختلفی درست میشه  و در واقع یکی از خوشمزه ترین  و آسونترین غذاهاست . توی خانواده جنوبی ما،  قلیه تخم مرغ مثل قلیه ماهی درست میشه و در انتها تخم مرغ همزده یا درسته توی قلیه شکسته میشه .. قلیه تخم مرغ باید خیلی تند و تیز درست شه و معمولا به آن آرد اضافه نمی کنیم چون این غذا رو ترید ( تلیت ) می کنن و باید آبکی باشه .من هم سنگ تموم گذاشتمو،  هم از فلفل سبز  هم از فلفل قرمز  تند در این غذا استفاده کردم ما در کنار این غذا ،  پیاز و سبزی خوردن تازه سرو می کنیم . امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید .

مواد لازم:

گشنیز 250 گرم
شنبلیله 50 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر 1 بوته
فلفل قرمز و نمک و زرد چوبه  به میزان لازم
تمر هندی سیاه 100 گرم
آب 4 لیوان
تخم مرغ 4 عدد

اول از همه گشنیز و شنبلیله را بشویید و ریز خرد کنید و به کناری بگذارید. ( سبزی قلیه نباید درشت خرد بشه ... چون به قول قدیمیا آب قلیه یه طرف می ره و  سبزیش هم یه طرف :))) )  

پوست سیر را بگیرید و ریز خرد کنید و این را هم به کناری بگذارید.

پیاز را ریز خرد کرده و توی روغن داغ سرخ کنید. بعد سبزیها و سیر خرد شده و زرد چوبه و فلفل قرمز و نمک را هم به آن اضافه کنید.

بعد از اینکه کمی سبزیها را تفت دادیم ( ما سبزی را زیاد سرخ نمی کنیم ) تمر هندی را توی 4 لیوان آب می خیسانیم و بعد یکم چنگ می زنیم تا خوب تمر هندی  توی آب حل  بشه  بعدش از صافی رد کنید تا تفاله های تمر هندی توی قلیه نریزه حالا  آب تمر را به قلیه اضافه کنید.

زیر حرارت را زیاد می کنیم تا به جوش بیاید  بعد زیرحرارت را کم کرده به مدت 30 دقیقه میگذاریم آرام آرام بپزد. حالا به تعداد نفرات تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و هم بزنید و به قلیه اضافه کنید و یا مثل من تخم مرغها را به صورت درسته توی قلیه بشکنید و اجازه دهید تخم مرغ درون قلیه بپزه سپس قلیه تخم مرغ را در کنار نان لواش خرد شده و سبزی خوردن و پیاز سرو کنید ... نوش جان ...pegah


فیله ماهی سوخاری ( fried fish )


فیله ماهی سوخاری ( fried fish )


درسته غذاهای سوخاری و فست فود مضرات زیادی برای بدن داره ولی نمیشه از طرفدارهای پروپاقرص این غذا هم چشم پوشی کرد بنابراین بهترین کار اینه علاوه بر اینکه دفعات استفاده از فست فود ها را به حداقل می رسونیم ، این غذا رو در خونه تهیه کنیم چون علاوه بر اینکه از مواد اولیه سالم و مطمئن استفاده می کنیم، می تونیم از نحوه سرخ کردن و نوع روغن مصرفی هم اطمینان داشته باشیم . از این رو این بار برای شما یک غذای خوشمزه دریایی  تدارک دیدم که امیدوارم خوشتان بیاد این غذا رو برای شماره 127 مجله سیب سبز درست و عکاسی کردم ...pegah


فیله ماهی سوخاری  

مواد لازم برای مزه دار کردن ماهی : 

فیله ماهی بدون استخوان 2 عدد 
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
لیموی تازه 1 عدد بزرگ
فلفل سیاه و نمک به میزان لازم 

مواد لازم برای سوخاری کردن :

آرد سفید  2  پیمانه
پودر سوخاری یا پودر نان  2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد 
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

مواد لازم برای دورچین :

سیب زمینی بزرگ 1 عدد
کلم بروکسل 200  گرم
شوید خشک 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز و نمک به میزان لازم


اول از همه ماهی ها را با آب لیموی تازه، نمک ، فلفل قرمز و زعفران مزه دار کنید بعد سر ظرف را با سلفون بپوشانید و آنرا در یخچال گذاشته تا به مدت 2 ساعت مزه دار شود .

کلم بروکسل ها را از  وسط به دو نیم کنید و خوب آنها را بشویید بعد آنها را با کمی آب و  نمک به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید .
سیب زمینی را هم پوست بگیرید و آنرا به قطعات بزرگ برش بزنید سپس سیب زمینی ها را هم با کمی آب و نمک نیم پز کنید .


  در ظرف اول آرد بریزید در ظرف دوم  تخم مرغ ها را بشکنید و با کمی نمک و فلفل  هم بزنید و در ظرف سوم  پودر نان بریزید.

حالا هر دو طرف ماهی ها را ابتدا به آرد سفید، سپس  تخم مرغ و بعد به آرد سوخاری آغشته کنید . در یک ماهیتابه بزرگ، مقداری روغن بریزید و هر دو طرف ماهی ها را در آن سرخ کنید.

فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .

حالا همزمان که ماهی ها سوخاری می شوند  کلم بروکسل های آبپز را روی سینی فر بریزید و در کنار آنها سیب زمینی ها نیم پز شده بگذارید و روی سیب زمینی ها را با روغن زیتون و نمک و فلفل  و شوید مزه دار کنید و روی کلم بروکسل ها هم کمی نمک بپاشید سپس سینی  را درون فر گذاشته تا به مدت 20 دقیقه کلم و سیب زمینی برشته شوند .همه مواد را درون بشقاب سرو کنید نوش جان ...pegah

ه‍.ش. ۱۳۹۴ شهریور ۱۰, سه‌شنبه

میرزا قاسمی ( mirza ghasemi )


میرزا قاسمی ( mirza ghasemi )

میرزاقاسمی معروف و دوست داشتنی ، یکی از خوشمزه ترین غذاهای شمالیه  که به مدل های مختلف درست می شه  بعضی بدون رب گوجه فرنگی و بعضی با گوجه فرنگی تازه اونو درست می کنند.

 حتی گذاشتن تخم مرغ روی میرزاقاسمی هم روشهای مختلفی داره بعضی گیلکها تخم مرغ را سرخ می کنند و روی میرزاقاسمی می گذارند و بعضی تخم مرغ را با همه میرزاقاسمی هم میزنند و بعضی مثل من تخم مرغ رو در انتهای پخت روی میرزاقاسمی میشکنند  اونو سرو می کنند.

 به هر حال دستور پخت برای این غذای خوشمزه زیاده که بدون شک مواد اولیه در همه یکسانه و یه نکته خیلی مهم که شمالیها بهش حساسیت ویژه ای دارن اینه که توی میرزاقاسمی از پیاز استفاده نمیشه البته من خودم نوع پیاز دارشو خیلی خیلی دوست دارم ولی باید به یه دستور سنتی و اصیل هم احترام ویژه گذاشت .

مواد لازم :

بادمجان کبابی 500 گرم
سیر 5 حبه ریز خرد شده
گوجه فرنگی 300 گرم
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری

روشهای مختلفی برای کباب کردن بادمجان داریم که از همه راحتر اینه که بادمجانها را روی گاز برشته کنید و بعد توی آب سرد بندازید تا پوستش راحت جدا شه .که من بیشتر اوقات از این روش استفاده می کنم یه روش دیگه هم هست که بادمجانها را توی فویل می گذارن و فویلو  توی فر قرار می دن و بعد که برشته شد داخل آب سرد می ندازن تا پوستش جدا شه .... 

بادمجانهای کبابی را روی تخته کار بگذارید و با ساطور اونو حسابی خرد کنید .

روی گوجه فرنگی ها آب جوش بریزید و بعد از 5 دقیقه آب جوشو خالی کنید و با آب سرد روی گوجه ها را بپوشانید و بعد از چند دقیقه به راحتی پوست گوجه ها  رو جدا کنید .

گوجه ها رو هم ، روی تخته کار بگذارید و به صورت نگینی ریز خرد کنید .

حالا کمی روغن در ماهیتابه ریخته و اول سیرو زردچوبه را با هم تفت دهید ، بعد بادمجانهای ساطوری را به سیر اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا  بادمجانها بپزند  سپس گوجه فرنگی  رو به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کرده و سر تابه را بگذارید تا گوجه ها حسابی له بشن و بادمجان بپزه .....بعد با پشت قاشق چوبی اگه نیاز بود گوجه ها را له کنید .

در ادامه دو تا تخم مرغ روی میرزاقاسمی بشکنید و سر ماهیتابه را ببنید و اجازه دهید تخم مرغها کاملا بپزند .. میرزا قاسمی را با نان یا به سبک شمالی ها با کته میل کنید ... نوش جان ....pegah