ه‍.ش. ۱۳۹۳ آذر ۹, یکشنبه

سالاد تبوله (tabbouleh salad)


 سالاد تبوله (tabbouleh salad)


این سالاد عربی یکی از معروفترین سالادهای خاورمیانه است . که در واقع در بیشتر کشورهای عربی به عنوان" مزه " در کنار غذا سرو می شود . گرچه دستورهای متفاوتی از این سالاد در کشورهای مختلف عربی وجود دارد ولی من سعی کردم یکی از پر کاربردترین دستور ها را برایتان انتخاب کنم . اگر تا به حال پیش نیامده این سالاد خوشمزه را درست کنید .تنبلی نکنید ، دست بکار شوید که این سالاد سرشار از مواد مغذی و سالم است .


مواد لازم : 

بلغور گندم  نیم پیمانه
جعفری تازه 100 گرم
نعنا تازه 3 قاشق غذا خوری 
پیاز یک عدد کوچک 
پیازچه 3 عدد متوسط 
گوجه فرنگی 3 عدد متوسط 
خیار 2 عدد ( در صورت تمایل ) 
لیموی تازه 1 عدد
روغن زیتون و نمک و فلفل به میزان لازم
برگ کاهو برای سرو کردن و یا تزئین در صورت تمایل

اول  بلغور گندم را به مدت 5 تا 6 ساعت توی آب گرم بخیسانید .بعد بلغور خیس خورده را داخل صافی ریخته تا آب اضافی آن خارج شود .

حالا تمام سبزیجات ( پیاز و جعفری و نعنا و پیازچه و گوجه فرنگی و خیار ) را نگینی خرد کنید .


در یک کاسه بزرگ همه سبزیجات ریز خرد شده را با هم مخلوط کنید و بلغور و آب لیمو و نمک و فلفل و روغن زیتون را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. به همین آسانی سالاد تبوله حاضر است .حالا سالاد را با لیمو و در صورت تمایل با برگ کاهو سرو کنید. نوش جان ...pegah



ه‍.ش. ۱۳۹۳ آبان ۲۸, چهارشنبه

کیک کدو حلوایی با شکر قهوه ای

کیک کدو حلوایی با شکر قهوه ای

معمولا خوردن کدو حلوایی برای خیلی از بچه ها و بعضی از بزرگترها زیاد خوش آیند و خوشمزه نیست و از خوردن این میوه پر فایده جالیزی فرار می کنند برای همین بعضی ها مثل من دنبال پیدا کردن ایده های متفاوت برای درست کردن غذا و کیک یا شیرینی و دسر با این میوه معرکه هستند تا بچه ها و گاهی بزرگترها ( مانند جناب همسر )  هم ترقیب به خوردن کدو شوند .

ه‍.ش. ۱۳۹۳ آبان ۱۹, دوشنبه

پوره کدو حلوایی

پوره کدو حلوایی

خوب بالاخره نوبتی هم باشه نوبت وفای به عهده :))) چند وقت پیش توی اینستاگرام عکس اون کدوی خوشگلی که پایین می بینید را گذاشته بودم و قول دادم دسر و غذاهایی که باهاش درست می کنم را براتون بگذارم از آنجایی که برای مجله سیب سبز و آشپزی مثبت غذاهایی از کدو حلوایی فرستاده بودم،  نمی تونستم اینجا  هم همون ها را کار کنم برای همین امروز یواش یواش عکسها از آرشیو بیرون میان تا شما هم از این میوه جالیزی معرکه و درمانگر استفاده کنید . اول از همه باید یه بیس اصلی که من بیشتر توی دسر،کیک و یا غذاها استفاده می کنم را بهتون معرفی کنم

سالونه ماهی

سالونه ماهی

سالونه به معنی خورشت است و این غذایی که براتون دستورش رو می گذارم یکی از غذاهای اصیل جنوبیه که بیشتر توابع استان بوشهر  ( نه خود شهر )  و بعضی از خوزستانی های عزیز  درست می کنند . بیشتر دوستان گلم متاسفانه این دستور را به اسم دوقوس ماهی می شناسن ولی باید عرض کنم این خورشت و سس دوقوس با هم خیلی فرق می کنند.  شاید در هر دو مورد، تشابهی در مواد اولیه باشه،

دقوس ماهی

دقوس ماهی 

دقوس ماهی  در واقع یکی از غذاهای قدیمی جنوبی است که کمی مورد بی لطفی و بی توجهی قرار گرفته، از آنجایی که خیلی از دوستان دستور دقوس و سالونه ماهی را اشتباه می کنند منم دست به تایپ شدم و چند خطی در مورد سالونه ( که می تونید در پست مربوط به خودش  در مورد آن بخونید) و دوقوس براتون نوشتم . دقوس در واقع یک سس تند است و یکی از غذاهایی است که به دلیل مجاور بودن با کشورهای عربی حاشیه خلیح فارس وارد فرهنگ غذایی ما جنوبی ها شده و این سس در بیشتر شهرهای عربی  به کثرت  پخته

ه‍.ش. ۱۳۹۳ آبان ۱۴, چهارشنبه

شیرینی مادلین ( مدلین) (madeleine )

  شیرینی مادلین ( مدلین) (madeleine )

واقعا می تونم بگم جزء 3 تا کیک برتری است که همیشه درست می کنم و خیلی خوشمزه است حتی موقع صبحانه با کمی کره و یه لیوان شیر نسکافه داغ محشرتر هم میشه .در واقع مادلین یه جور کیک کره ایی  فرانسوی کوچک است که توی قالبهای صدفی شکل پخته میشه مثل اونی که توی تصویرهای زیر عکسشو می بینید. این کیکهای کوچک بافتی سبک تر از کیک های اسفنجی دارد و خیلی خیلی خوشمزه است .