۱۳۹۲ شهریور ۳۰, شنبه

دلمه فلفل کبابی (kapiya )





دلمه فلفل کبابی (kapiya )

فلفل کبابی 4 عدد متوسط
مرغ خام مکعبی خرد شده 300 گرم
پیاز 1 عدد متوسط و ریز خرد شده
فلفل دلمه ایی سبز 2 قاشق غذاخوری ریز خرد شده
ذرت شیرین 2 قاشق غذاخوری
گوجه نگینی خرد شده 1 عدد بزرگ
ترخون 2 قاشق غذاخوری
جعفری 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم 
زردچوبه و پودر لیمو عمانی و ادویه مرغ به میزان لازم

  مواد لازم برای سس:

رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه ریز خرد شده
آب 2 لیوان
ترخون  1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
ابتدا مواد داخل دلمه را درست کنید:
پیاز را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود بعد ادویه ها را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی ادویه بلند شود .
مرغ را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و بپزد.
فلفل دلمه ایی و ذرت و گوجه فرنگی را به ترتیب به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و تفت بخورن.
در آخر هم ترخون و جعفری را اضافه کنید و بعد از 1 تا 2 دقیقه تفت دادن از روی حرارت بردارید.
مواد را به کناری گذاشته تا سرد شود.
حالا سس را درست کنید:
رب گوجه فرنگی را توی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود .
بعد سیر را اضافه کرده و یه تفت کوچک بدید و در آخر آب و ترخون را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و بگذارید به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم کمی بجوشه.
سر فلفل ها را ببرید و توی شکم آنرا خالی کنید و با مواد دلمه آنرا پر کنید و با خلال دندان سر آنرا محکم کنید.
حالا فلفل ها را توی سس بگذارید و درب ظرف را ببندید و بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بپزه و بعد نوش جان کنید.....pegah

در صورتیکه تمایل دارید این غذا را توی فر بپزید ... فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و بعد دلمه را توی فر به مدت 30 دقیقه بپزید .




کیک گلابی درسته

کیک گلابی درسته 

مواد لازم کمپوت گلابی :

گلابی 4 تا 6 عدد کوچک
چوب دارچین 1 عدد
شکر 100 گرم
آب 1 پیمانه
آبلیمو 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای کیک :

آرد 190 گرم 
شکر 190 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
تخم مرغ 3 عدد
کره 180 گرم
شیر 40 میلی لیتر ( 1/4 پیمانه )
وانیل 1/6 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق مربا خوری

باید اعتراف کنم بهترین و خوش بافت ترین کیکی که درست کردم بود واقعا مزه عالی ای داشت پیشنهاد می کنم اگه حتی از گلابی هم خوشتون نمیاد این کیک را با هر میوه ایی که دوست دارید امتحان کنید. چون واقعا خوشمزه است :)

یه نکته مهم برای تهیه کیکهای کره ایی اینه که همیشه مواد را به دمای محیط برسونید تا کیفیت و بافت کیک بهتری داشته باشید..... پس همیشه از 30 دقیقه تا 1 ساعت قبل مواد کیک را به دمای محیط برسونید....pegah

ابتدا کمپوت گلابی را درست کنید:
گلابی ها را پوست کنده ولی انتهای چوب  آنرا جدا نکنید . و بعد زیر گلابی ها را به صورت صاف ببرید تا بایسته ... و با یک چاقو یا اسکوپ کوچک ته گلابی را خالی کنید طوری که هسته های گلابی را بتونید خارج کنید. نباید شکل گلابی ها به هم بریزه  باید گلابی حالت درسته خودش را حفظ کنه ... :)
حالا در یک دیگ کوچک شکر و آب و چوب دارچین و  را با هم مخلوط کرده و گلابی ها را هم اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاد بعد زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید گلابی ها 10 دقیقه بپزند و نرم شوند و درانتها آب لیمو را اضافه کنید و بعد از یک جوش از روی حرارت بردارید. و  بعد گلابی ها را از شربت درآورده و به کناری بگذارید تا سرد شود.

برای تهیه کیک :

ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
کف قالب 23 سانتی متری را کاغذ روغنی بندازید و یا با کره نرم شده چرب کنید.
حالا کره و شکر را با همزن خوب هم بزنید تا نرم و لطیف شود. و بعد وانیل  و شیر را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید.
تخم مرغ اول را به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با مواد مخلوط شود و بعد تخم مرغ دوم را اضافه کنید و وقتی که خوب به خورد مواد رفت تخم مرغ سوم را بیفزایید و این یکی را هم خوب با بقیه مواد مخلوط کنید.
در یک کاسه آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به مایه تخم مرغ اضافه کنید.و در آخر هم دارچین را به مواد اضافه کرده و هم بزنید .
و کمی دیگر هم بزنید تا آرد با مواد خوب مخلوط بشه .
مواد کیک را توی قالب بریزید و روش را صاف کنید و بعد گلابی ها را یواش توی مواد کیک به حالت ایستاده قرار دهید . من از 4 تا گلابی استفاده کردم شما می تونید از 6 عدد استفاده کنید. فقط گلابی ها را بیشتر به سمت مرکز کیک قرار دهید چون زمانی که کیک می پزه گلابی ها از هم دور میشن .
بعد کیک را توی فر گذاشته تا به مدت 45 تا 1 ساعت  یا تا زمانی که یک خلال دندان را توی کیک فرو کنید و تمیز بیرون بیاد توی فر بپزه ... از آنجایی که دمای فرها با هم فرق می کنه بعد از 25 دقیقه هر بار کیک را چک کنید تا نسوزه :)



۱۳۹۲ شهریور ۲۸, پنجشنبه

خورشت فلفل سبز



خورشت فلفل سبز

فلفل سبز 250 گرم ( نصف شیرین و نصف تند ) 
مرغ 3 تکه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
پوره گوجه فرنگی 1 لیوان
سیر 3 حبه ریز خرد شده
پیاز 1 عدد متوسط و ریز خرد شده
آب 1/5 تا 2 لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه مرغ و پودر لیمو عمانی و زردچوبه و پودر کاری به میزان لازم

امروز یه عالمه فلفل سبز داشتم که واقعا نمی دونستم باهاش چکار کنم   تازه هم باهاشون یه ترشی تند درست کردم و بقیه فلفلها اضافه آمده بود به فکرم رسید شاید بشه باهاش یه خورشت خوشمزه درست کرد و سریع دست بکار شدم و با الهام گرفتن از دستور مرغی که همیشه می پزم بهش فقط فلفل سبز را اضافه کردم ..... همین ....و باید اعتراف کنم واقعا نه تنها من بلکه جناب همسر هم از این خورشت خوششون  آمد چون مزه واقعاااااا عالی ای داشت . شما هم تعلل نکنید و اگه فلفل سبز در دسترس دارید حتما این خورشت خوشمزه را درست کنید ... pegah

فلفل سبز را به اندازه دلخواه یا 1 بند انگشت خرد کنید ( من به صورت مورب خرد کردم )

ابتدا در یک کاسه ادویه ها و نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط کنید ( می تونید از هر ادویه 1 قاشق چایخوری بریزید. )
بعد مرغها را توی ادویه بغلطانید تا همه جای مرغ به ادویه آغشته شود.پ
یک ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و توی آن روغن بریزید و مرغها را توی روغن سرخ کنید .
مرغهای سرخ شده را به کناری بگذارید.
حالا توی همان روغن داغ که مرغها را سرخ کرده بودید پیاز ریز خرد شده را بریزید و بگذارید پیازها طلایی رنگ شوند .
بعد از اینکه پیاز سرخ شد سیر را اضافه کنید و کمی هم بزنید و بعد هم رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ... کمی تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
پوره گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید و در آخر هم فلفل سبزها و آب و مرغها  را اضافه کنید و نمک غذا را میزان کنید و درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید تا خورشت جا بیفته . بعد از آماده شدن نوش جان کنید ..... pegah
نکته: میزان تندی این غذا به فلفل سبزهایی داره که توش می ریزید پس بنا به ذائقه خودتون میزان فلفل را کم یا زیاد کنید.
نکته: این خورشت مقدار آب کمی داره .

۱۳۹۲ شهریور ۲۷, چهارشنبه

نان گیس سیر و جعفری




نان گیس سیر و جعفری

مواد لازم برای خمیر:

آرد 300 گرم ( 2/5 پیمانه ) ( مقدارش تقریبی است )
نمک 1 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
آب ولرم  1/2 پیمانه 
خمیر مایه 1 قاشق مربا خوری  ( حدود 7 گرم )
                            ========================================
مواد لازم برای توی نان :

سیر ریز خرد شده 3 حبه
نمک 1/2 قاشق چایخوری
جعفری ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 30 میلی لیتر 
کره ذوب شده 1/4 پیمانه

مواد لازم برای رومال نان:

زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 قاشق غذاخوری

                            ========================================
طرز تهیه مواد میانی :

همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید و به کناری بگذارید.

                            ========================================
برای تهیه خمیر:
ابتدا شکر و خمیر مایه و آب ولرم را با هم مخلوط کنید و درب ظرف را گذاشته و به مدت 10 دقیقه در جای گرم بگذارید بمانه تا خمیر مایه فعال بشه.
بعد در یک کاسه بزرگ آرد و نمک و مخمر فعال شده را با هم خوب مخلوط کنید و هم بزنید تا خمیری حاصل بشه که به دست نچسبه . برای همین مقدار آرد تقریبی نوشته شده ولی یادتون باشه بیش از اندازه لازم آرد اضافه نکنید که نان را سفت و خشک می کنید. خمیر باید نرم و لطیف باشه .
حالا خمیر را به مدت 5 دقیقه  ورز بدید تا کشدار و لطیف بشه .
توی یک کاسه مقداری خیلی کم آرد بپاشید و خمیر را توی کاسه قرار بدید و روی خمیر را هم مقدار خیلی خیلی کم آرد بپاشید و روی خمیر را با پلاستیک فریزر و یا پارچه تمیز بپوشانید و خمیر را در جای گرم و یا محیط آَشپزخانه قرار بدید تا به مدت 2 ساعت استراحت کند.
بعد از زمان مذکور حجم خمیر دو برابر شده و با مشت پف خمیر را بخوابونید و روی سطح کار مقدار کمی آرد بپاشید و خمیر را روی سطح آرد پاشی بگذارید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
یک قسمت از خمیر را برداشته و با وردنه مقداری باز کنید و از مواد میانی وسط خمیر بریزید و بعد خمیر را جمع کنید و کمی ورز دهید تا مواد با خمیر خوب مخلوط بشه . ( یادتون باشه چون توی مواد میانی از کره استفاده شده بیش از اندازه لازم ورز ندهید به اندازه ایی که مواد تمام قسمتهای خمیر را بپوشاند ورز دهید.)

 خمیر کمی حالت چرب پیدا می کنه به کناری بگذارید تا به مدت 15 دقیقه دیگر استراحت کند.


حالا خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و به شکل رول در آورید مانند تصویر و این رولها را گیس کنید . 
قالب لوف را چرب کنید و خمیر را توی قالب بگذارید و بعد در یک کاسه زرده و شیر را با هم مخلوط کنید و به کمک برس روی نان را با زرده رومال کنید . همین کار رو با خمیر دوم هم انجام دهید .
حالا بگذارید توی فر تا به مدت 20 تا 30 دقیقه نان بپزه و روی آن طلایی بشه .بعد از پخت نان را از قالب درآورده و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شود .
نکته:من چون قالب لوف کوچکی داشتم خمیر را به دوقسمت تقسیم کردم اگه قالب لوف شما بزرگ تر است همه خمیر را یکجا درست کنید.
نکته مهم :  به خمیر بیش از اندازه آرد اضافه نکنید این خمیر باید لطیف باشه تا نان لطیفی هم داشته باشید اگه زیاد آرد اضافه کنید خمیر سفت و محصول نهایی یعنی نان هم سفت خواهد شد.

۱۳۹۲ شهریور ۲۶, سه‌شنبه

قزل آلای شکم پر


قزل آلای شکم پر 

قزل آلا 1 عدد
لیمو ترش تازه 1 عدد
نمک به میزان لازم

مواد لازم برای توی شکم ماهی:

گشنیز 300 گرم خرد شده
سیر 5 حبه ریز خرد شده
پیاز 1 عدد بزرگ ریز خرد شده
تمر هندی محلول در آب داغ 1 استکان یا ( رب آلوچه ترش 1 قاشق غذاخوری)
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه و ادویه ماهی و پودر لیمو عمانی به میزان لازم


ابتدا مواد توی شکم ماهی را درست می کنیم :

پیاز را توی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شود ( میزان روغن نباید زیاد باشه )بعد سیر را اضافه کنید و یک تفت بدهید بعد ادویه ها را اضافه کنید یک تفت دیگر داده و سبزی گشنیز را بیفزایید و بگذارید تا به مدت 5 تا 10 دقیقه تفت داده بشه ولی سبزیها نباید زیاد سرخ شوند به اندازه ایی که آب آن کشیده شود کافیست.
حالا رب آلوچه را با 1 قاشق آب داغ مخلوط کنید و به سبزی اضافه کنید و یا 1 استکان محلول تمر هندی و آب داغ را به مواد اضافه کنید و نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و بگذارید تا به مدت 5 دقیقه تفت داده بشه تا ترشی به خورد سبزیها برود .حشو نباید زیاد آبکی و شل باشه .
حالا شکم ماهی را تمیز کرده و با یک چاقوی تیز روی ماهی را برش های اریب سطحی بزنید ولی من برشهای عمیق تر می زنم نه به اندازه ایی که ماهی نصف بشه به اندازه ایی که موقع سرو کردن هر کسی بتونه تکه ایی از ماهی را جدا کنه ( مانند تصویر).
بعد دو طرف ماهی را با نمک و آب لیموی تازه مزه دار کنید و حشو یا توی شکمی درست شده را توی شکم ماهی بریزید و دور تا دور ماهی را با نخ آشپزخانه بپیچید و محکم ببندید.
حالا فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و توی ظرف مخصوص فر کمی روغن بریزید و ماهی را توی ظرف بگذارید و روی ماهی را با برشهای حلقه ایی لیمو ترش تزئین کنید و درب ظرف را ببندید و بگذارید درون فر تا به مدت 1 ساعت بپزد بعد درب ظرف را برداشته و بگذارید تا روی ماهی کمی برشته شود . ( مدت زمان پخت بسته به ذائقه شما داره بعضی ها ماهی را نرمتر و آبدار تر میل می کنند و بعضی ها هم برشته تر دوست دارند . پس زمان پخت بستگی به شما دارد.)
در صورتیکه فر ندارید . ماهی را توی یه ماهیتابه بزرگ بگذارید و در ماهیتابه را ببندید و اجازه دهید تا با حرارت کم یک طرف ماهی سرخ شود و بعد ماهی را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز با حرارت کم سرخ بشه و بعد در ظرف مورد نظر سرو کنید. نوش جان کنید.............pegah
نکته: شما می توانید یا از تمر هندی استفاده کنید و یا از رب آلوچه ترش و یا هر ترشی دیگه ایی که در دسترستون بود.
نکته: ادویه ماهی را می توانید از سوپرمارکتهای بزرگ تهیه کنید.

سماق پلو با گوشت قلقلی


سماق پلو با گوشت قلقلی

گوشت چرخکرده 300 گرم
پیاز 1 عدد کوچک 
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
برنج آبکش شده 3 پیمانه پلوپز
سماق به میزان لازم
ابتدا پیاز را رنده کنید و آب اضافی آنرا بگیرید و پیاز را به گوشت اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و کمی ورز دهید تا با هم خوب مخلوط بشن.
حالا از مواد گوشتی گلوله هایی به اندازه گردوی کوچک بردارید و در دست قلقلی کنید .
قلقلی ها را توی روغن داغ سرخ کنید و به کناری بگذارید.
حالا نصف برنج آبکش شده را توی دیگ بریزید و به هر اندازه که دوست دارید سماق روش بپاشید و بعد خوب سماق را با تمام برنج مخلوط کنید .
قلقلی های سرخ شده را روی برنج سماقی بچینید و بقیه برنج را هم با سماق مخلوط کنید و روی قلقلی ها بریزید .
دم کنی را روی برنج قرار دهید و بگذارید برنجتان دم بکشه و آماده سرو بشه .نوش جان.....pegah
نکته: سماق قرمز ترشی کمتری نسبت به سماق قهوه ایی داره و خوش رنگ تر از سماق قهوه ایی هم هست .
نکته: میزان سماق بسته به ذائقه ترش پسند شما داره پس میزان کم یا زیاد بودنش برای اضافه کردن به برنج دست خودتون است .

۱۳۹۲ شهریور ۲۵, دوشنبه

مربای آلبالو


مربای آلبالو 

آلبالو 1 کیلو
شکر 1/5 کیلو

آلبالو ها را بشویید و هسته آنرا بگیرید .
توی یک ظرف لعابی یک لا آلبالو بریزید و یک لا شکر و همین کار را تا پایان آلبالو و شکر ادامه دهید و بعد درب ظرف را بسته بگذارید توی یخچال تا به مدت 4 تا 5 ساعت بمانه و آلبالو ها  آب پس بدهد.
بعد از سپری شدن زمان مذکور آلبالو ها را روی حرارت قرار بدهید و صبر کنید تا به جوش بیاد و بعد زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید مربا قوام لازم را پیدا کنه و بعد بگذارید توی همان ظرف لعابی مربا خنک بشه و بعد توی یک شیشه استریل بریزید و بگذارید درون یخچال .نوش جان.....pegah
نکته: برای اینکه ببینید مربا قوام لازم را پیدا کرده فقط کافیه یک لیوان آب کنار دست خود قرار دهید و هر بار مقدار کمی از آب مربا را توی آب بریزید اگه مربا توی آب پخش شد یعنی هنوز قوام لازم را پیدا نکرده و اگه مربا منسجم به ته لیوان آب رفت یعنی مربا قوام لازم را داره و باید از روی حرارت بردارید.
نکته: چون آلبالو خودش ترش است نیازی نیست بهش جوهر لیمو و یا آبلیمو اضافه کنید.
نکته: اگه مربا زمان زیادی بجوشه رنگ مرباتون قهوه ایی میشه و کیفیتش را از دست می ده پس با حرارت زیاد و به مدت زمان طولانی مربا را نجوشونید.
نکته: اگه آلبالو ها پخته بود و هنوز مربا قوام لازم را پیدا نکرده بود آلبالو ها را از شربت درآورده و بگذارید شربت بجوشد تا قوام لازم را پیدا کنه.


۱۳۹۲ شهریور ۲۴, یکشنبه

تارت شبرنگ





تارت (Tart) به ظرفی در باز به شکل بشقاب گفته میشه که داخل آنرا با خمیر می پوشانند و سپس آنرا با مواد شیرین و یا غذا پر می کنند.

خمیر پای یا تارت (pastry shortcrust ) خمیری است که از مخلوط آرد و نمک و چربی ( کره ) به همراه آب یخ تهیه میشه که در گویش های دیگه به آن خمیر فونسه ( foncer a pate  ) و یا بریزه (brisee pate ) و یا خمیر پای (pastry crust pie ) گفته میشه  .برای داشتن یه خمیر خوب و عالی حتما باید مواد تهیه خمیر سرد باشه . 

انواع مختلفی از دستور تارت وجود داره بعضی ها را با مواد داخلشون می پزن و بعضی مثل دستور زیر اول خمیر را می پزند و بعد یک دور دیگه با مواد میانیش پخته میشه.

پای (pie )  هم مانند تارت است و اغلب اوقات با یه خمیر دوم  روی ظرف پوشیده میشه و در واقع تارت در زبان فرانسه و پای در زبان انگلیسی کاربرد بیشتری داره ....

وواقعا جالبه که بدونید تاریخچه پای به کشور مصر برمی گرده که نقاشی های روی دیوار مقبره رامسس نشان می ده  که آشپزهای فرعون داخل خمیر را با عسل و خشکبار و میوه پر می کردند .بعد از آن هم یونانی ها خمیر پای را پایه گذاری کردند .

بعضی از خمیر های تارت با  تخم مرغ درست میشه که برای انسجام دادن و سفت تر کردن خمیراست  و بیشتر زمانی بکار میره که مواد میانی تارت خیس و یا سنگین باشد.
===========================================
تارت شبرنگ (هلو )

مواد لازم برای تهیه خمیر تارت :

آرد سفید گندم 185 گرم
کره سرد 100 گرم
آب خیلی سرد 1 قاشق غذاخوری
نمک 1/6 قاشق چایخوری


مواد لازم برای فیلینگ ( پر کردن تارت )

شبرنگ (یا هر میوه دیگه ایی که دوست دارید) 2 عدد بزرگ
شکر 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق غذاخوری
آرد ذرت 1 قاشق مربا خوری
کره سرد 50 گرم ریز خرد شده

برای این دسر یه قالب 23 سانتی متری لبه کوتاه نیاز است و اگه قالب تارت شما لبه بلند است مواد فیلینگ  را دو برابر کنید( بجز کره ذکر شده در دستور)

البته درست کردن همه تارتها زیاد دردسر نداره ولی این مدل تارت یکم بیشتر تو یخچال استراحت میکنه .و دلیلش هم به خاطر مقدار زیادتری از کره است که در این خمیر تارت بکار میره در روزهای آینده تارتهای آسانتر با استراحت کمتری را بهتون آموزش می دم :).... pegah
آرد گندم و نمک را در کاسه گودی الک کنید .

کره را به قطعات مربعی کوچک برش بزنید و توی آرد بریزید و با نوک انگشتانتون به خورد آرد بدهید تا آرد شبیه به خرده های نان شود.

بعد آب را کم کم اضافه کنید ( ممکن است 1 قاشق آب احتیاج نداشته باشه ) و وقتی تونستید خمیر را جمع کنید و انسجام لازم را پیدا کرد . از اضافه کردن آب خودداری کنید. و همینطور از زیاد ورز دادن خمیر .... این خمیر باید با نوک انگشت ورز داده بشه تا به روغن نیفته و کیفیتش پایین نیاد.

حالا خمیر را توی پلاستیک فریزر گذاشته و به کمک وردنه کمی آنرا پهن کنید. و بگذارید توی یخچال تا به مدت  15 دقیقه استراحت کند.
بعد خمیر را از یخچال درآورده و لای همان پلاستیک به اندازه قالب تارت 23 سانتی متری باز کنید ( زیاد خمیر را نازک باز نکنید. ) وقتی خمیر را توی قالب قرار دادید کمی فشار دهید تا فرم قالب را به خود بگیرد.

دوباره قالب را توی یخچال گذاشته تا خمیر به مدت 20 دقیقه استراحت کند.

حالا فر را روی 190 درجه سانتی گراد گرم کنید.

خمیر را از یخچال درآورده و روی خمیر یک کاغذ روغنی بگذارید و با لوبیا و یا هر حبوبات دیگه ایی روی کاغذ روغنی را پر کنید.

خمیر را بگذارید توی فر تا به مدت 10 دقیقه بپزد . بعد از فر درآورده و کاغذ روغنی و حبوبات را از روی آن برداشته و دوباره بگذارید درون فر تا به مدت 15 تا 20 دقیقه دیگه بپزه و طلایی رنگ بشه.

شبرنگها را از وسط به دو نیم کرده و هسته آنرا خارج کنید. بعد به وسیله چاقو آنرا خلالهای 1 سانتی متری بزنید.

خمیر پخته شده را از فر درآورده و شبرنگها را توی آن بچینید.و بعد روی میوه ها را با شکر و دارچین و آرد ذرت بپوشانید و اگه قالب شما لبه بلند بود دوباره یک لا میوه و شکر و دارچین و آرد ذرت بپاشید و در آخرین مرحله روی تارت  تکه های کره سرد بریزید و تارت را توی فر قرار داده تا به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزد .
بعد تارت را از فر درآورده و روی آن پودر قند بپاشید و برش بزنید و نوش جان کنید...pegah


نکته: اگه دوست دارید خمیر شیرین باشه به مواد اولیه خمیر 2 قاشق غذاخوری پودر شکر اضافه کنید و موقع الک کرده همراه با آرد الک کنید.


نکته: حتما حتما حتما ( خیلی تاکیدی ) نباید خمیر را زیاد ورز داد اگه این مقدار آب برای انسجام دادن به خمیر کم بود باز آب یخ اضافه کنید . ولی کم کم ..... هرگز به خمیر با ورز دادن زیاد انسجام ندهید . چون کیفیت خمیر پایین میاد .