ه‍.ش. ۱۳۹۲ شهریور ۹, شنبه

نان و پنیر و گردو


نان و پنیر و گردو



نان تست 6 عدد
کنجد 1 قاشق غذا خوری
گردو خرد شده 3 قاشق غذا خوری

پنیر فتا یا خامه ایی 200 گرم

ابتدا نانهای تست را گریل کنید. و به کناری بگذارید.
گردو های خرد شده و کنجد و پنیر خامه ایی را با هم خوب مخلوط کنید.
حالا از مواد کمی برداشته و روی یک نان تست خوب پخش کنید و یک نان تست دیگر روی آن گذاشته و کمی فشار دهید و
بصورت دلخواه برش بزنید و نوش جان کنید...........pegah

نان تست و پنیر و سبزی



نان و پنیر و سبزی

نان تست 6 عدد
سبزی خوردن ( تره_ شوید_ جعفری_ریحان_ نعناع و ...) 3 قاشق غذا خوری خرد شده
پنیر فتا(صبحانه ) یا پنیر خامه ایی 200 گرم

ابتدا نانهای تست را گریل کنید و به کناری بگذارید.

سبزی خوردن را کمی خرد کنید و با پنیر خامه ایی خوب مخلوط کنید .حالا از مواد کمی برداشته و روی یک نان تست پخش کنید و یک نان تست دیگر روی آن گذاشته وکمی فشار دهید و به شکل دلخواه برش بزنید. و نوش جان کنید............pegah

کاسه نان پر شده با خوراک گوشت تند



کاسه نان پر شده با خوراک گوشت تند

گوشت چرخکرده 200 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
گوجه ریز خرد شده 2 عدد
فلفل دلمه ایی سبز ریز خرد شده 3 قاشق غذا خوری
سیر ریز خرد شده 1 حبه
سس  فلفل قرمز تند 1 قاشق غذاخوری
ادویه گوشت و زردچوبه و پودر لیمو عمانی به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تزئین :
تخم خرفه به میزان لازم
زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 قاشق غذاخوری



بعد از اینکه خمیر را تهیه کردید از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید و با وردنه به ضخامت 2 میلی متر باز کنید و با کاتر دایره آنرا برش بزنید و دوباره با یک کاتر دایره کوچکتر خمیر را باز برش بزنید . اگه هم کاتر دایره در دسترس ندارید یک نعلبکی را روی خمیر قرار دهید و دورتا دور آنرا ببرید و بعد از یک وسیله دایره دیگه از نعلبکی کوچکتر است دوباره خمیر را برش بزنید. به این روش شما یک سطح گرد دارید که کوچک است و یک حلقه خمیر دارید که بزرگتر است. 
حالا حلقه حاصل را به صورت 8 انگلیسی یه پیچ بدهید و بعد دوتا سر حلقه ایی را روی هم گذاشته  و این حلقه گرد شده را روی خمیر دایره ای شکل قرار دهید. ( می خوایم یه زیر از خمیر داشته باشیم و حلقه مانند دیواره کاسه عمل می کنه :) )
وسط کاسه را با چاقو سوراخهایی ایجاد کنید تا در هنگام پخت پف نکنه .
و به همین صورت کاسه هایی از خمیر درست کنید.
فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
کاسه ها را توی ظرف فر چرب شده بگذارید و روی آنرا با یک پارچه تمیز بپوشانید تا به مدت 10 دقیقه استراحت کند.
حالادر یک کاسه زرده تخم مرغ را با شیر مخلوط کنید و با برس روی همه نانهای کاسه ای را به تخم مرغ آغشته کنید . و بعد روی نانها در صورت تمایل سیاهدانه یا تخم خرفه و یا کنجد بپاشید.
نانها را بگذارید درون فر تا به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که روی نانها برشته شود بپزید.
برای تهیه مواد میانی :
پیاز ریز خرد شده را توی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود و بعد ادویه ها و سیر ریز خرد شده را اضافه کنید و یکم تفت دهید . 
گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه خوب تفت دهید تا گوشت کمی بپزد و بعد هم گوجه و فلفل دلمه ایی را اضافه کنید و زیر حرارت را کم کنید تا مواد با هم خوب بپزند و در آخر هم نمک و فلفل قرمز و سس تند فلفل را اضافه کنید و بعد از 2 دقیقه هم زدن از روی حرارت بردارید. مواد گوشتی هر چی کم روغن تر و خشکتر باشه بهتر است .
همینکه نانها را از فر درآوردید مواد گوشتی را توی نانها بریزید و سرو کنید.نوش جان....pegah
نکته: می تونید مواد گوشتی آماده شده را توی کاسه های خمیر که هنوز نپختید بریزید و بعد توی فر بگذارید تا با هم بپزند ولی اینجوری مواد گوشتی رنگشون کمی تیره میشه .
نکته: اگه مواد گوشتی را از قبل درست کردید و سرد شده آنرا دوباره گرم کنید یا می تونید مواد گوشتی را روی نانهای آماده شده بریزید و بعد دوباره به مدت 5 دقیقه توی فر بگذارید تا داغ شود
نکته: از پنیر پیتزا هم می تونید برای روی مواد گوشتی استفاده کنید.

خمیر پایه پیراشکی و پیتزا



خمیر پایه  پیراشکی و پیتزا 

آرد 350 ( مقدار آرد تقریبی است )
خمیر مایه 1 قاشق مربا خوری ( 7 گرم )
شکر 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
شیر گرم  3/4 پیمانه
روغن مایع 1/4 پیمانه

یه توضیح کوچک در مورد این خمیر اینه که نه تنها برای پیتزا و پیراشکی مورد مصرف قرار می گیره بلکه برای انواع غذاهای نانی و یا نانهای مدل دار که عکساشونو براتو گاهی اوقات روی پیج به اشتراک می گذارم مورد استفاده قرار میگیره و برای من یکی از پر کاربردترین دستورهاست . امیدوارم شما هم از تجربه من در درست کردن این خمیر خوشمزه و پفی برای انواع غذاها استفاده کنید و لذت ببرید  در ضمن لازم به ذکر است که بیشتر دستور های خمیر برای پیتزا از آب بجای شیر استفاده میشه و تخم مرغ هم نداره ولی این دستور تجربه من برای تهیه خمیر پیتزا است ...pegah..... :)

ابتدا شیر گرم یا ولرم را توی یک کاسه بریزید و روی آن خمیر مایه  بپاشیدو شکر را اضافه کنید کمی هم بزنید.
 درب کاسه را ببندید و بگذارید یه جای گرم تا به مدت 10 دقیقه بمونه و خمیر مایه به قول معروف عمل بیاد. :)
حالا توی یک کاسه بزرگتر خمیر مایه عمل آمده و روغن مایع و نمک و تخم مرغ را اضافه کنید و با چنگال کمی هم بزنید .
300 گرم آرد را به مواداضافه کنید و کمی هم بزنید اگه به آرد بیشتر نیاز داشت اضافه کنید تا حدی که خمیری حاصل بشه که به دست نچسبه .... :)
البته از زیاد اضافه کردن آرد واقعا اجتناب کنید چون خمیر را خشک می کنه و کیفیت نون پایین میاد .
از الان کار اصلی شروع میشه و اون خوب ورز دادن خمیر است باید یه دست خوب و محکم داشته باشید و یه 5تا 8 دقیقه ایی خمیر را ورز بدید. :)
 بعد از ورز دادن خمیر را توی یک کاسه چرب شده بگذارید و روی خمیر را با پلاستیک فریزر یا یه پارچه تمیز بپوشانید و توی دمای محیط بگذارید تا 1/5 تا 2 ساعت استراحت کنه.
بعد از سپری شدن 2 ساعت خمیرتان حسابی  پف می کنه با مشت پف خمیر را بخوابانید ( آشپز خشن :D)
و به اندازه 2 دقیقه یکم دیگه ورز بدید .
این خمیر الان آماده است برای فرم دادن و درست کردن غذاهای خوشمزه نانی ... :)امیدوارم استفاده لازم را برده باشید... چند تا نکته است که از تجربه های شخصی خودم است وحتما بخونید برای بهتر شدن خمیر کمکتون می کنه ... pegah
نکته: پودر خمیر مایه را می تونید از لوازم قنادی فروشی تهیه کنید من معمولا 500 گرمی بزرگشو تهیه می کنم ولی مدلهای کوچک یکبار مصرفش هم در بازار یافت میشه .
نکته: اگه خمیر مایه را توی شیر گرم ریختید و بعد از 10 دقیقه روی شیر پف نکرد و حباب نزد یعنی خمیر مایه خراب است. برای بدست آوردن خمیر خوب دیگه بجای خمیر مایه از 1 عدد تخم مرغ دیگه تو دستور استفاده کنید البته به خوبی دستور اول نمیشه ولی باز کمکی می کنه تا خمیر تان را تهیه کنید.
نکته: یه راز مهم برای داشتن خمیر خوب اینه که خوب ورز بدهید و خوب به خمیرتون استراحت بدید پس اگه این نکته ها را رعایت کنید خمیر خوبی خواهید داشت . 
نکته: با این مقدار خمیر می تونید 2 تا پیتزا متوسط و 12 تا 14 تا پیراشکی و انواع نانهای پر شده شکل دارکه دستورهاشون توی وبلاگ هست را درست کنید.


ه‍.ش. ۱۳۹۲ شهریور ۸, جمعه

دسر هندوانه با سس شیر نارگیل

دسر هندوانه با سس شیر نارگیل

شیر نارگیل 1/5 پیمانه
شکر 4 قاشق غذا خوری
1/4 لیوان آب سرد
1/5 قاسشق غذاخوری آرد ذرت 
اسکوپ هایی از هندوانه به میزان لازم

ابتدا توی یک دیگ شیر نارگیل را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید  تا شکر حل بشه .
حالاآرد ذرت را در آب سرد حل کنید و به شیر نارگیل اضافه کنید.مدام هم بزنید تا سس به غلظت کافی برسه  ( دقیقا مثل درست کردن فرنی می مونه و باید غلظتش هم به اندازه فرنی باشه. )
وقتی به اندازه فرنی غلیظ شد از روی حرارت برمی داریم .
می گذاریم تا سس کمی خنک بشه و بعد از هندوانه اسکوپ هایی جدا می کنیم توی ظرف دسر می گذاریم و روی هندوانه مقداری از سس می ریزیم و سرو می کنیم ...pegah
نکته: این سس خیلی خوش طعم و برای بچه ها مقوی است می تونید از هر میوه ایی که دوست دارید استفاده کنید به این صورت که  توی ظرف سرو  برشهایی از میوه های فصل قرار دهید و با سس روی آنرا تزئین کنید .
نکته: از گلاب هم می تونید در دستور استفاده کنید بجای 1/4 پیمانه آب سرد از گلاب سرد استفاده کنید .



ه‍.ش. ۱۳۹۲ شهریور ۷, پنجشنبه

شیر نارگیل

 شیر نارگیل 

خوب از آنجایی که توی ایران مخصوصا جایی که من زندگی می کنم واقعا تهیه " شیر نارگیل "خیلی سخته دست بکار شدم و خودم شیر نارگیل مورد نیازم را درست کردم ... باید بگم واقعا طرز تهیه آسانی داره و خیلی به صرفه هم هست .

مواد لازم :
پودر نارگیل 1 لیوان 
آب جوش 2 لیوان

توی یک کاسه بزرگ پودر نارگیل و آب جوش را با هم مخلوط کنید درب ظرف را بسته و  بگذارید تا به مدت 1  ساعت بمانه .

حالا آب و نارگیل را توی مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید و در آخر هم تمام مواد را از یک تنظیف یا توری تمیز رد کنید. 
اگه خوب تفاله های نارگیل را فشار بدید این مقدار مواد به شما حدود 1 و 2/3 پیمانه شیر نارگیل می ده .... بعد شیر نارگیل را توی یخچال نگه داری کنید و بعد از گذشت چند ساعت که شیر نارگیل سرد شد روی شیر نارگیل کره نارگیل می بنده و همین که بهش حرارت بدید توی شیر نارگیل حل میشه :)

خیلی راحت بود مگه نه ؟؟؟ 

دسر دو رنگ شیر نارگیل



دسر دو رنگ شیر نارگیل

شیر نارگیل 1/5 پیمانه
آرد ذرت 1/5 قاشق غذاخوری
شکر 4 قاشق غذاخوری
1/4 لیوان آب سرد
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری

ابتدا توی یک دیگ شیر نارگیل را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید  تا شکر حل بشه .

حالاآرد ذرت را در آب سرد حل کنید و به شیر نارگیل اضافه کنید.مدام هم بزنید تا دسر به غلظت کافی برسه  ( دقیقا مثل درست کردن فرنی می مونه و باید غلظتش هم به اندازه فرنی باشه. )
وقتی به اندازه فرنی غلیظ شد از روی حرارت برمی داریم و نصف دسر را توی کاسه ایی جدا می ریزیم .
نصف دیگر دسر را با پودر کاکائو مخلوط می کنیم .
حالا می گذاریم تا دسر ولرم بشه و بعد توی لیوان یا ظرف سرو مقداری از دسر سفید نارگیل می ریزیم و توی یخچال می گذاریم تا کمی خودشو بگیره و بعد از یخچال بیرون آورده و با قاشق یواش یواش دسر نارگیلی کاکائویی را روی لایه قبل می ریزیم و باز می گذاریم درون یخچال تا خودش را بگیره و بعد از 2 تا 3 ساعت آماده سرو میشه  و در پایان هم روی آنرا با پودر نارگیل تزئین می کنیم. نوش جان ....pegah
نکته: میزان شیرینی این دسر بسته به ذائقه شما می تونه کمتر یا بیشتر باشه :)
نکته: این مقدار مواد برای دو ظرف کوچک دسر کافیست :)




بادمجان شکم پر گیلانی

 بادمجان شکم پر گیلانی

بادمجان 4 عدد متوسط و قلمی
گردوی آسیاب شده 70 گرم
پیاز ریز خرد شده 1 عدد کوچک
رب انار 1 قاشق مربا خوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
آب 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
سبزیهای معطر در صورت تمایل ( چوچاق/خالواش/در صورت نبودن سبزیهای شمالی از نعنا و پونه استفاده کنید. )


خوب اینم از یه غذای اصیل گیلانی که از مادر شوهر عزیزم یاد گرفتم و البته بنا به گفته ایشون از هر شهری به شهر دیگه در استان گیلان به صورت متفاوتی درست میشه ولی توی همه دستورها بادمجان و گردو و پیاز و رب انار جزء جدا نشدنی این غذاست . :) )
ابتدا بادمجانها را خوب بشویید و  پوست بادمجانها را بگیرید  ( من برای زیبایی کار پوست بادمجان را یک در میان گرفتم یعنی به صورت راه راه پوست کندم  :) ) بعد شکم بادمجانها را بوسیله چاقو یک چاک نسبتا عمیق دهید به طوریکه بادمجانها از وسط نصف نشود.
حالا گردوی آسیاب شده را با پیاز ریز خرد شده و رب انار در یک کاسه خوب مخلوط کنید.

توی شکم بادمجان را با مواد گردو پر کنید .

بادمجانها را توی ماهیتابه بچینید. حالا آب و روغن مایع را هم توی ماهیتابه بریزید.درب ماهیتابه را ببندید و روی شعله خیلی خیلی کم بگذارید بادمجانها بپزند ....نوش جان....pegah

نکته :روشهای متفاوتی برای طبخ این غذا وجود داره  در بعضی از شهر های گیلان از سبزیهای معطر مثل چوچاق و خالواش هم توی این غذا استفاده میشه و در بعضی از شهرهای گیلان بدون سبزیهای معطر درست می کنند در واقع این دستور ماسالی ( یکی از شهرهای  استان گیلان )  این غذا است :)

نکته: چون بادمجان آب داره این غذا با بخار حاصل از بادمجان باید بپزه و جا بیفته پس حتما حتما حرارت باید کم باشه.

نکته: از آنجایی که این غذا از شرق تا غرب گیلان به روش خاص هر خانواده تهیه میشه بعضی ها از رب گوجه فرنگی یا گوجه خرد شده هم توی مواد شکمی بادمجان استفاده می کنند. و حتی بعضی بادمجان را اول می پزند و بعد توی شکمش را پر می کنند ... :)







ه‍.ش. ۱۳۹۲ شهریور ۶, چهارشنبه

کاری پلو با مرغ و سیب زمینی


کاری پلو با مرغ و سیب زمینی

برنج 3 پیمانه پلو پز
مرغ 300 گرم به تکه های کوچک بریده شده
پیاز 1 عدد متوسط و نگینی خرد شده
سیب زمینی 1عدد متوسط و به مکعب های بند انگشتی خرد شده
پودر کاری 1 قاشق غذا خوری سر پر
زردچوبه و ادویه مرغ و پودر لیمو عمانی به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

ابتدا سیب زمینی ها را سرخ کنید و به کناری بگذارید.

حالا مرغها را با نیمی از ادویه کاری و بقیه ادویه های ذکر شده مخلوط کنید و نمک و فلفل بزنید و درون روغن داغ سرخ کنید.

بعد درون همان ماهیتابه ایی که مرغها را سرخ کردید پیازهای نگینی خرد شده را هم سرخ کنید تا طلایی شود . بعد مرغهای سرخ شده را هم به آن اضافه کنید و سیب زمینی های سرخ شده را هم بیفزایید و درب ماهیتابه را ببندید و زیر شعله را کم کنید و به مدت 5 دقیقه بگذارید تا مواد مرغ با هم تفت داده شود و بخار کند.

حالا برنج را آبکش کرده و بقیه ادویه کاری را روی برنج ریخته و مخلوط کنید . بعد مواد مرغ را هم می توانید لا به لای برنج بریزید یا اینکه با تمام برنج مخلوط کنید ( مانند تصویر). و بگذارید تا به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت برنج دم بکشد و مرغها با برنج پخته شوند . بعد از آماده شدن نوش جان کنید ..............pegah

زرشک پلو با مرغ ریش ریش


زرشک پلو با مرغ ریش ریش

فیله مرغ آبپز شده 3 تکه
پیاز 1 عدد بزرگ و ریز خرد شده
زرشک 1/2 پیمانه
گردو خرد شده 1/2 پیمانه
آب مرغ 1/2 پیمانه
محلول زعفران 1 قاشق غذا خوری
زردچوبه و ادویه مرغ و پودر لیمو عمانی به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا مرغ را با کمی آب و نمک و فلفل و پیاز و ادویه های دلخواه آبپز کنید .وقتی مرغ پخت از توی آب مرغ درآورده و به کناری بگذارید تا سرد شود.
زرشک را توی آب به مدت 30 دقیقه خیس کنید . و بعد توی صافی بریزید تا آب زیادی آن خارج شود.
مرغ آبپز شده را به اندازه های بزرگ ریش ریش کنید.
حالا توی یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیازها را توی روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود .
ادویه ها را هم اضافه کرده و با پیاز کمی تفت دهید تا بوی ادویه ها بلند شود.
بعد زرشکها و گردو های خرد شده را به پیاز اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید و بعد هم مرغ را بیفزایید و خوب هم بزنید تا مرغ با ادویه و بقیه مواد مخلوط بشه.
حالا وقت اضافه کردن آب مرغ و زعفران است و بعد خوب هم بزنید تا همه جای مرغ به زعفران اغشته بشه ...
زیر حرارت را کم کنید تا کمی از آب مرغ تبخیر شود .
حالا مقداری از پلو را با زعفران مخلوط کنید  و توی یک کاسه کوچک بریزید و خوب فشار دهید تا برنجها فشرده شوند و بعد روی پلو زعفرانی را با پلوی سفید بپوشانید و باز هم خوب فشار دهید تا فشرده شود و بعد کاسه را توی ظرف سرو برگردانید و دورتا دور آنرا با مواد مرغ تزئین کنید .نوش جان ....pegah 






ه‍.ش. ۱۳۹۲ شهریور ۴, دوشنبه

مربای زغال اخته

 مربای زغال اخته

زغال اخته 500 گرم 
شکر 1 کیلو 
آب 4 قاشق غذاخوری 
ابتدا زغال اخته ها را بشویید.

حالا توی یک کاسه یک لایه زغال اخته بریزید و یک لایه روش را با شکر بپوشانید و اینکارو تا انتها ادامه بدهید.

بعد بگذارید توی یخچال تا به مدت 3 تا 4 ساعت بماند.

حالا از یخچال درآورده توی ظرف لعابی یا تفلون بریزید و بگذارید روی حرارت و آب را اضافه کنید تا شکر شروع به حل شدن کنه ...
بعد زیر حرارت را کم کنید تا مربا قوام لازم را پیدا کنه بعد از اینکه مربا قوام پیدا کرد اجازه دهید توی همان ظرف لعابی سرد بشه و در آخر هم توی یک شیشه تمیز و خشک بریزید و بگذارید توی یخچال . نوش جان ....pegah

نکته: برای اینکه ببینید مربای شما قوام لازم را پیدا کرده یک لیوان آب سرد کنار دستتون بگذارید و هر بار کمی ازشربت مربا را توی آب بریزید اگه شربت غلیظ بود و به ته لیوان رفت یعنی مربای شما آماده است ولی اگه شربت توی آب حل شد باید هنوز روی حرارت بمونه تا قوام پیدا کنه .

نکته:از آنجایی که زغال اخته خودش ترش است نیازی نیست بهش جوهر لیمو یا آب لیمو اضافه کنید . 

نکته: من برای اینکه مزه اصلی زغال اخته از بین نره از طعم دهنده هایی مثل هل و گلاب و .... استفاده نکردم ....

نکته: اگه خیلی مربا بجوشه هم زغال اخته ها له میشن و هم آب مربا تیره میشه ... پس اگه همچنان مدت طولانی ایی برای قوام آمدن مربا مانده و زغال اخته ها پخته اند می تونید اخته ها را از توی مربا درآورده و بگذارید شربت بجوشد تا به قوام لازم برسه .



ه‍.ش. ۱۳۹۲ شهریور ۲, شنبه

کیک شکلاتی با رویه کرم وینا دارچینی

کیک شکلاتی با رویه کرم وینا دارچینی

آرد 300 گرم
شکر 200 گرم
تخم مرغ 3 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
آب یا شیر 3/4 پیمانه 
روغن مایع 3/4 پیمانه
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری


این یکی از تغییر هایی است که من روی دستور کیک پایه ایی که همیشه درست می کنم می دم  امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و کف قالب تان را یک کاغذ روغنی بگذارید.
 زرده ها و سفیده ها را از هم جدا کنید.
حالا زرده ها را توی یک کاسه با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا کرم رنگ بشه و پف کنه و بعد آب و روغن مایع را به آن اضافه کنید و کمی دیگه هم بزنید تا با هم خوب مخلوط بشه.
 حالا آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو  را روی مواد الک کنید و با هم زن باز هم بزنید تا یکدست بشه .
در یک کاسه دیگر سفیده ها را خوب هم بزنید تا پف کنه و اسفنجی شکل بشه .
بعد سفیده ها را کم کم به کاسه حاوی زرده اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا پف کیکتان نخوابه .

حالا مواد کیک را توی قالب بریزید و قالب را توی فر گذاشته تا به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان را توی کیک فرو کنید و تمیز بیرون بیاد بپزید.




کیک را بعد از پختن روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شود و بعد وسط کیک را برش دهید و کمی از کرم وینا را روی کیک پخش کنید و نیمه دیگر کیک را روی آن قرار داده و به صورت ضربدر برش بزنید و بعد به صورت بعلاوه برش بزنید  می خواهیم مثلثهای یکدستی داشته باشیم  و بعد روی این مثلثها را با کرم وینایی که توی قیف با ماسوره کنگره دار ریخته اید تزئین کنید..... pegah

نکته: تا قبل از 20 دقیقه از پخت کیک به هیچ عنوان در فر را باز نکنید چون پف کیک می خوابه  :)