دسر شیر عسلی و آلوئه ورا
این دسر یه چیزی بین ژله آلوئه ورا ( آلوورا ) و کرم شیر عسلی است یه ترکیب جدید و خوشمزه است که درست کردم .... واقعاااا مزه بینظیری داره حتما درست کنید و ازش لذت ببرید.
شیر عسلی 1 قوطی ( 387 گرم )
شیر داغ 1 لیوان
آب گرم 1 لیوان
پودر ژله آلوئه ورا 1 بسته
خامه صبحانه 100 گرم ( حدود 4 قاشق غذاخوری )
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
قهوه فوری 1/2 استکان
ژله آلوئه ورا را توی ظرف بریزید و با 1 لیوان آب گرم مخلوط کنید و روی بخار آب بگذارید تا ذرات ژله خوب حل بشه.
حالا شیر عسلی را توی یک کاسه بزرگ بریزید و به آن شیر داغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شیر عسل توی شیر حل بشه.
بعد هم نوبت خامه است که به شیر عسل اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خامه هم توی شیر حل بشه.
ژله حل شده را هم به مایه شیر عسلی اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید . این مایه را به کناری بگذارید.
1 قاشق پودر کاکائو را با 1 قاشق آب داغ مخلوط کنید .
مایه شیر عسل و ژله را به سه قسمت تقسیم کنید .
به قسمت اول کاکائو اضافه کنید .
به قسمت دوم قهوه فوری اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ محلول نسکافه ایی شود.
و قسمت سوم را ساده بگذارید. ( سفید )
من همیشه برای ژله های تک نفره ایی که سرو می کنم از قالب مافین سلیکونی استفاده می کنم . از هر قالب دیگه ایی هم میتونید استفاده کنید.
قالبم را با کمی روغن مایع چرب می کنم و اضافه های روغن را با دستمال کاغذی پاک می کنم .
بعد به اندازه 2 قاشق غذاخوری از مایه شیرعسلی که با کاکائو مخلوط کردم را توی قالبها می ریزم و قالب را توی یخچال می گذارم تا نیم بند بشه. ( یادتون باشه نباید ژله ببنده چون بعدا که می خواهید ژله را برگردانید لایه ها از هم جدا میشه.)
وقتی ژله نیم بند شد لایه دوم که با نسکافه مخلوط کرده بودم را آروم روی ژله می ریزم و می گذارم توی یخچال تا دوباره نیم بند بشه .
بعد دوباره ژله نیم بند شده را از توی یخچال خارج کنید و لایه آخر که همون ژله عسلی سفید بود را به آرومی روی ژله لایه دوم بریزید . حالا بگذارید توی یخچال تا حسابی سفت بشه و ببنده .
با یک چاقو دور تا دور کرم ژله ای را از قالب جدا کنید و اگه قالبتون سلیکونی است با فشار دست ژله ها را از توی قالب خارج کنید و توی ظرف سرو بگذارید و روش را با پودر کاکائو تزئین کنید.
اگه توی قالب فلزی این کرم ژله ای را درست کردید ... بعد از اینکه با چاقو کرم ژله ایی را از دیواره ها جدا کردید سینک ظرفشویی را با آب گرم پر کنید و به مدت 5 ثانیه ظرف را توی آب بگذارید و بعد توی ظرف سرو برگردانید.
salam vaaaaay azizam che eshtehabarngiz dastet dard nakone hatman dorostesh mikonam
پاسخحذفنوش جان :)
حذفبا سلام
پاسخحذفمن شیر داغ رو با شیر عسلی مخلوط کردم و یه بسته پودر زله رو هم با یه لیوان آب داغ بعد به محض اینکه زله رو به شیر عسلی اضافه کردم شیر برید
چرا؟
سلام منظور از شیر داغ شیر در حال جوش نیست و منظور از آب گرم که با ژله مخلوط میشه آبیه که دستو نسوزونه من تو دستور خدمتتون عرض کردم آب گرم با ژله مخلوط میشه وقتی اول اینکارو انجام بدید و به کناری بگذارید تا زمانیکه بقیه مواد رو مخلوط می کنید از دمای ژله کاسته میشه من نمی دونم شما چطوری همه مواد داغ رو همزمان با هم مخلوط کردید که این اتفاق افتاده ... به هر حال امیدوارم دفعه بعد این مشکل پیش نیاد .
حذفسلام.منظورتون از خامه صبحانه هستش؟
پاسخحذفاصلا حواسم نبود ک نوشتین خامه صبحانه.شرمنده
پاسخحذفپگاه عزیز خواستم از این طریق ازتون تشکر کنم طعم دسرتون عالی بود وبسیار زیبا وشیک
پاسخحذفممنونم عزیزم :*
حذف